Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 27.09.2003 Sportul Studentesc – FCM Targoviste 1-1 › Reply To: 27.09.2003 Sportul Studentesc – FCM Targoviste 1-1
Dan Petrescu a acuzat maniera de joc a adversarilor, precum si pe cea de arbitraj. Are dreptate ca targovistenii s-au aparat cu 11 jucatori, iar arbitrul le-a tolerat tragerile de timp si a fragmentat jocul acordand lovituri libere la caderile teatrale ale acestora. Dar aceasta nu este decat o scuza! Nu este o justificare! Nimeni nu ia impiedicat pe Mazilu, Bucur, Negru etc. sa introduca mingea in poarta de 2-3 ori. Nici adversarii, nici arbitrul! Si ar trebui Bursucu’ sa se gandeasca ca va intalni de-acum incolo numai formatii care vor pune curu-n poarta! In etapele care au trecut si am invins detasat am intalnit echipe care jucau fotbal (sau cel putin incercau). Asa ca vom trebui sa invingem anti-jocul, pe care in mare parte l-am prestat si noi sambata, neavand nici o conceptie clara. Ne-am aruncat la modul bezmetic peste adversar! In acest fel rezultatul unui meci seamana cu rezultatul de la loterie! Tine numai de inspiratia de moment!