Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004
@Radu Dobrin wrote:
dragos, obisnuia clubul sa va ajute cu deplasarile?..in ultima vreme parca mergeati cu trenul…masina lui george..etc..pe ovidiu stiu ca il mai recuperau baietii si il bagau in autocar pe la constanta, etc…dar altfel nu am avut impresia ca clubul avea ceva de a face cu deplasarile suporterilor
Radule, nu pricep treaba cu “masina lui George”, ca noi nu avem masina. Probabil ca te-au derutat interventiile lui, cei cu masinile erau Adi si Razvan.
Cat despre seria II, va mai dau un pont, cica Valcea ar vrea sa cumpere vreo 4 jucatori de la noi si ca ar avea un buget de vreo 4-5 M$. Pot sa iau avertismentul valceanului care mi-a dat chestia asta ca pe o gluma proasta sau cel mult sa ma amuz. Dar s-ar putea sa fie si un sambure de adevar, sa nu uitam ca si in valcea tot pesedeu’ e la putoare, pardon, putere. Si mai e si craciunescu sef la fluierasi, chiar credeti ca va fi atat de corect cand e vorba de urbea natala?