Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#58852
cameliu
Member

Giani ai mai jos un articol din ardianul de azi despre Rm Valcea.

Patronul Rarorei, liber?
Ovidiu Ciutescu

Arestarea patronului valcean Ion Marin pentru un credit in valoare de 800 miliarde de lei, luat de la BCR Novaci, a pus pe jar intreaga suflare fotbalistica a Valcei. Cu toate acuzele care i s-au pus in cap, imaginea lui Ion Marin ramane foarte buna in Rm. Valcea. Acesta este privit ca un adevarat salvator al fotbalului de aici, deoarece a readus o echipa locala in esalonul doi, dar a si inceput constructia unui stadion ultramodern, dupa unele precizari, cel mai modern din Romania.

Privarea de libertate a boss-ului valcean a creat nesiguranta in cadrul clubului de fotbal, foarte multi jucatori nestiind daca vor mai continua sau nu in Zavoi. Singurul lucru pozitiv era acela ca doar trei fotbalisti (Radoi, Ursu si Lepadat) aveau restante financiare de primit de la club, in acel moment. Reprezentat de Doru Viorel Ursu, Ion Marin a cerut judecarea sa in libertate, lucru refuzat de completul de judecata din Targu Jiu, in urma cu cateva zile. Cu toate acestea, la Stadionul “1 Mai” din Rm. Valcea a reaparut optimismul, cei de acolo parand a fi foarte siguri ca Ion Marin se va afla langa echipa pe 7 iulie, atunci cand este programata reluarea pregatirii!