Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#58881
Giani
Member

Mi-ai luat-o inainte. Vestea e bomba!!!! Sunt convins ca efectul va fi la fel de mare, sau poate chiar si mai si, decat cel indus de Gabi Balint. In urma cu ceva vreme, “Bursucul” afirmase, intr-un interviu, ca singurul patron de Divizia A (in acel moment, din pacate) pentru care ar lucra cu placere ar fi Vasile Siman. Cu toate erorile manageriale comise de Siman, iata ca a reusit totusi sa se faca apreciat, si un fost fotbalist de mare valoare il apreciaza din postura de potential angajat. Repet, Vasile Siman a avut marele merit de a salva Sportul Studentesc, si a-l judeca numai dupa erorile omenesti ar fi o eroare si mai mare.

Si iata ca numele finantatorului nostru a fost apreciat de un fost mare jucator. Sper numai ca experienta engleza a lui Dan Petrescu (sa nu uitam ca, pana la urma, jocul de fotbal s-a nascut in Insula) va fi de bun augur echipei noastre. Sau ca un patron patimas de Hattrick, mizez pe faptul ca, desi avem o echipa “poor”, vom avea un antrenor “solid”, cu experienta si leadership “mythical”, sau poate chiar mai mult. Amatorii de hattrick stiu grila, pentru cei ce nu sunt interesati sau nu au avut sansa de a primi echipa in acest joc, in care suporterii SS au deja zece echipe minim, voi posta grila de evaluare la categoria “Internet Games”.

Consider ca un antrenor cu autoritate (Si Dan Petrescu are asa ceva) si cu o echipa valabila (ceea ce in momentul de fata avem), se poate promova fara probleme in divizia blAt, chiar daca valcea e echipa PDSR-ului rebotezat PSD si are un buget declarat mai mare decat Rrapidul lui Cop(r)os.

Bafta si minuni, si dupa mutarea asta am convingerea ca vom marsa, nici macar ca vom defila, in mediocritatea mult mai curatei divizii B.

AVANTI BIANCO-NERI!!!!!!