Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#58882
Giani
Member

Tata, pai de astia ne vaitam noi. Care ne-au mancat o groaza de puncte in divizia blAt condusa de miticu’???

Pai p-astia ii dadeam si gratis, numai sa scapam de niste loaze. Lasati-i fratilor sa faca tusa pe la rrapid, cainamo, aurolakersteaua, psd aek temesvar bragadiru, farul ouatu’, fese-ne pesede mancau si alte asa zise cluburi ramase in asa-zisa divizie A, patronata de cel mai shmecker militzian al rromaniei pe numelei lui ecsecrabil de dd, care ieste prinshipalu’ faktor de retrogradare a noastra (pe bune, deranjam prea tare), si care facu frate tot ce putu doara doara n-o veni si garda financiara pe la dinamo si steaua. Da’ trecura ma, frate-miu, si vazura acolo niste magarii mai mari decat magaru dd care le patrona, si penalizara ba frate tot pe rromanu de cop(r)os, da’ ce mai conteaza… ca doar tot militzia e la putere (sau poate la putoare).

Da’ hai mai bine s-o lasam moale cu mizeriile lor si sa ne calculam de pe acum ficatii, creierii si bugetele pentru metrii cubi de bere pe care ii vom savura anul viitor prin mai-iunie pentru revenirea acolo unde ne este locul de 87 de ani: DIVIZIA A (nu blAt, insa!!).

FORZA SPORTUL!!!!!!!