Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004
@97SiR wrote:
Eu cam sunt de acord cu Giani in privinta plecarii lu’ Galamaz si Mazilu. Dupa cate puncte ne-au mancat anul trecut chiar imi pare bine daca ar pleaca de la noi. Singurul jucator care-mi pare rau ca a plecat e Dinita. Consider ca fara el ne va fi foarte greu la anu’. Chiar ma intreb cine ar putea sa-i ia locul lui Dinita din actuala echipa, deoarece de venit nu cred ca va veni nimeni la noi? Voi ce credeti? Care va fi echipa noastra de baza in sezonul viitor?
Dinita si-a facut datoria fata de club. Merita insa mai mult decat sa intre sclav la un cioban analfabet, insa in iarna a fost neserios. Ar fi putut fi mai bine, undeva prin Turcia, a preferat echipa asta de slugi la comanda unui stapan gaunos si falit. Ii doresc sa ii fie bine, desi numai astfel nu il vad sub comanda unui jucator de zaruri (sau in folclorul rromanesc barbut), si in sfarsit sa isi gaseasca implinirea profesionala de care avea nevoie (si pe care, sa fim realisti, nu ar fi gasit-o niciodata la Sportul, fie si numai din cauza situatiei financiare). Chiar daca la plecare a fost de doi lei si a aruncat cu noroi asupra unor oameni care l-au apreciat, chiar daca nu finaciar. Indiferent ca si-a facut datoria fata de club pana la capat.