Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

ion
Member

@97SiR wrote:

In sfarsit un articol in ziare care vorbeste in totalitate de noi.

Imi pare bine sa vad ca Siman l-a adus pe D. Petrescu antrenor dar totusi nu pot sa-mi explic de unde sunt bani pentru antrenor dar nu pentru jucatori. Nu scrie cat este platit Dan, dar sunt sigur ca nu a venit la noi pe gratis. In schimb jucatorii nu numai ca nu primesc prime de meci dar se pare ca si cele de obiectiv nu vor exista (!!!) Asta mi se pare foarte ciudat. Cum o vrea Siman sa promovam daca nu exista prime nici macar de obiectiv?

Ma bucur ca incet incet incepem sa-l citim pe Siman!Socoteala e simpla :decit sa dea 600000 $ mai bine da 60000 pe Petrescu pe an, isi face si reclama pozitiva ca el vrea sa faca si sa dreaga ,iar de promovat vom promova la o data care va fi precizata ulterior in Monitorul Oficial.Nu cred ca jucatorii isi vor rupe picioarele fara prime ,iar Siman va avea o acoperire totala!El e omul care vrea dar altii sint rai si nenorociti si nu-l ajuta !De altfel si din interviu daca cititi cu atentie recunoaste ca vina pentru retogradare o are si el prin neplata datoriilor si am mai spus-o poate chiar si-a dorit sa scape de povara diviziei A.Imi pare rau pentru el dar acest om (din pacate) incepe sa insele imensa incredere cu care noi l-am creditat si aparat pe acest forum!Sper sa ma insel si sa gresesc eu dar sincer cred ca numai o minune mai poate schimba situatia de la Sportul!