Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#58902
razvanR
Member

Bucureşti, 21 iul. /Rompres/ – Pentru Dan Petrescu, noul antrenor al echipei de fotbal Sportul Studenţesc, obiectivele sunt construirea unei echipe, promovarea în Divizia A, iar apoi lupta în fruntea clasamentului, nu pentru evitarea retrogradării.
Aceste detalii au fost oferite luni, în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi preşedintele Sportului Studenţesc, Vasile Şiman. Acesta a declarat că pe Dan Petrescu îl recomandă cariera lui, seriozitatea şi responsabilitatea de care dă dovadă.
Vasile Şiman este convins că disciplina şi responsabilitatea, elemente de care a dus lipsă echipa de fotbal Sportul Studenţesc, vor fi de acum înainte atuurile echipei. În legătură cu eventualele plecări ale jucătorilor de la echipă, patronul Sportului a mai spus că dacă vor fi oferte serioase, care vor satisface clubul, ele vor fi onorate.
Întrebat cu ce buget pleacă la drum pentru noul sezon, Vasile Şiman a menţionat suma de 600.000 de dolari.
Dan Petrescu a semnat cu Sportul Studenţesc pentru o perioadă de trei ani de zile. Luni are loc primul antrenament cu un lot de 25 de jucători.
În viziunea lui Dan Petrescu, Steaua Bucureşti este principala favorită la câştigarea titlului de campioană la fotbal în Divizia A, iar Hagi, care “mănâncă fotbal pe pâine”, are toate şansele să debuteze cu succes în campionatul turcesc.
Noul antrenor al Sportului a declarat că l-a avut ca model de jucător pe Dobrin, dar ca antrenor, a luat ce este mai bun de la tehnicienii cu care a lucrat şi doreşte să adopte un stil propriu de comportament cu jucătorii.
În sezoul trecut, Dan Petrescu a jucat la FC Naţional unde a fost şi antrenor secund, făcând parte din conducerea tehnică alături de antrenorul italian Walter Zenga.
A jucat de 95 de ori pentru naţionala României pentru care a marcat 12 goluri, a făcut parte din echipele Steaua, Foggia, Genoa, Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford şi Southampton.
ROMPRES (http://www.rompres.ro)