Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#58906
dragos
Member

Adversarele noastre avand probleme cu “money” par dispuse sa renunte la locul din B!!!!
iata dovada din prosport:

RARORA RÎMNICU-VÎLCEA. Arestarea patronului Ion Marin a dat peste cap planurile vîlcenilor, care îsi vedeau deja echipa luptînd pentru promovare. Prelungirea mandatului de arestare în cazul lui “Bobby”, precum si restantele financiare fată de jucători i-au determinat pe oficialii echipei să anunte vînzarea locului din Divizia B.

ELECTROMAGNETICA. Bucurestenii se confruntă cu grave probleme financiare, o dată cu refuzul lui George Copos de a se mai implica. Întreprinderea Electromagnetica si-a retras total sprijinul, pretinzînd acum 2.000 de dolari lunar pentru închirierea bazei sportive. În disperare de cauză, presedintele Ion Butoi a contactat mai multi oameni de afaceri, ultimul “ofertat” fiind israelianul Neti Maier, care a mai sustinut si pe Laminorul Roman.

CIMENTUL FIENI. Dîmbovitenii sînt decisi să vîndă locul, presedintele Liviu Negulescu dorind mai întîi să ia bani frumosi pe jucători. Pretul cerut de oficialii Cimentului este de 4,5 miliarde de lei. Totul a plecat de la faptul că patronii fabricii de ciment din Fieni au anuntat că-si retrag sprijinul financiar acordat echipei de fotbal.

ARO CÎMPULUNG. Demisia presedintelui “Til” Popescu a venit ca urmare a neajunsurilor financiare. Este cunoscut faptul că fotbalistii musceleni au fost prost plătiti si în sezonul trecut, iar la reunirea lotului s-au prezentat doar cîtiva, restul fiind juniori. Muscelenii trag totusi sperante că vor rămîne în B, sprijinul venind din partea uzinei si a autoritătilor locale.CSM RESITA. Situatia este confuză după ce Dinel Staicu a spus că nu vrea să mai investească, la fel si autoritătile locale. Sandu Roco a comentat situatia, pomenind vreo 4-5 fotbalisti care mai trec pe la stadion, joacă un fotbal-tenis si, cînd mai au chef, aleargă. Staicu a adus totusi un antrenor italian, intentionînd să facă la Resita o pepinieră a Universitătii Craiova

HAI SPORTUL!!!