Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#58922
Tavi
Member

Retinerea în arest a patronului Ion Marin a determinat oficialitătile vîlcenesă se implice în sprijinirea nou-promovatei Rarora. În ultima săptămînă,reprezentantii Primăriei si ai Consiliului Judetean s-au întîlnit în fiecare zi cuLuminita Marin, sotia boss-ului vîlcean, în încercarea de a salva echipa. Spre nemultumirea primarului orasului Rîmnicu Vîlcea, Traian Sabău, Luminita a avut o pozitie ambiguă, nefiind capabilă să dea un răspuns cert la oferta venită din partea autoritătilor locale.

“Principalul motiv al situatiei confuze în care se află echipa constă în faptul că doamna Marin nu are puterea de a lua o decizie. În cazul în care se va ajunge pînă la urmă la un consens, s-au găsit deja solutiile pentru sustinerea echipei în esalonul secund”, a precizat primarul Traian Sabău.

Conform calculelor preliminare efectuate de angajatii Primăriei si aiConsiliului Judetean, formatia ar avea nevoie în primul sezon competitionalde aproximativ sase miliarde de lei, bani care vor veni din sponsorizări. “Nuse va pune problema finantării clubului din bugetul local. Am avut discutii cuDan Mazilu, patronul echipei FC Lăpusata, dar si cu reprezentantii mai multorsocietăti, si toti si-au dat acordul să ajute echipa”, a declarat primarul TraianSabău.

Deocamdată, doar 300 de milioane de lei
Pînă la clarificarea situatiei, autoritătile locale nu se vor implica decît înachitarea, pînă mîine, a plătilor restante către jucători, estimate la peste 300de milioane de lei. Primarul Traian Sabău mai spune că, în urmaîntîlnirilor cu reprezentantii soceitătii Oltchim, s-a avansat ideea livrării către jucători a unei cantităti de alimente în valoare de 60 de milioane de lei, astfel încît nemultumirile din interiorul echipei să se diminueze.

Echipa se va numi FCM Rîmnicu Vîlcea
În conditiile în care negociatorul Rarorei, Luminita Marin, ar accepta sărenunte la echipă în favoarea administratiei publice, echipa îsi va schimbadenumirea în FC Municipal Rîmnicu Vîlcea. În noua structură, Ion Marin arpăstra o functie importantă în cadrul clubului, date fiind investitiile masivefăcute în echipă, care au condus la promovarea vîlcenilor în Divizia B.