Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#58925
Giani
Member

Un mandat postal este un document oficial, care nu poate fi eliberat fara o acoperire in suma expediata, si fara a contine o adresa reala a destinatarului. In caz contrar, operatorul postal risca sa achite din propirul buzunar intraga suma a mandatului semnat in fals. In conditiile in care un functionar al Postei castiga in jurul a 150$ pe luna, brut, imi este greu sa cred ca ar receptiona un mandat neacoperit, care contine leafa lui bruta pe 40 de luni, pentru a-i face pe plac lui Siman si pentru a contracara fitele unor indivizi lipsiti de cel mai elementar bun-simt.

Se gasira cine sa vorbeasca: StanCA CAtastrofa, Stancioiu (care nici el nu a fost “ingeras” in anumite meciuri), Cruceru, vesnic anonim in jocul echipei. De Chihaia nu comentez, a avut o contributie importanta in obtinerea unor puncte, tatal sau este in conducerea clubului… pentru mine, reactia lui este chiar un mister, desi are tot dreptul sa se considere nedreptatit pentru ca joaca in divizia B. Ceilalti trei ar face bine sa taca: sunt artizani de baza ai retrogradarii unei echipe ale carei sanse nu le-au aparat nici un pic. Mai mult, au avut grija sa se umple de penibil exact cand era necesar sa dea din ei tot ce e mai bun. Dubla cu Brasovul poate fi considerata un etalon in cazul lui Stanca.

Iar daca termenul de primire a banilor era 1 august, receptionarea acestora pe 31 iulie nu era nicidecum intarziere, fie si la miezul noptii… era o plata efectuata la termen. Puteau primi banii si pe 1 august la ora 23:59, erau primiti la timp. Astea sunt fite ieftine, de fraieri cocliti care acum refuza sa isi asume responsabilitatea pentru retrogradrea echipei in care ar fi trebuit sa fie titulari de baza, dar au fost numai cu numele.

Lipsa de cultura, semianalfabetismul si caracterul josnic al fotbalistului roman, care oricum castiga de peste 10 ori fata de un cercetator eminent (un CP1, cel mai inalt nivel in cercetarea romaneasca, intr-un institut de prim rang, abia de atinge 150$/luna) isi spun acum cuvantul si ma intreb daca la nivel de juniori se cresc numai jucatori de fotbal si atat. Speram sa se creasca si oameni, ca la echipa de Rugby, dar se pare ca au rezultat numai lepre.

Cand esti vinovat pana in maduva oaselor de retrogradarea echipei, ce pretentii mai poti avea la bani? daca ai caracter. Daca nu ai, si se pare ca acei trei jucatori duc o lipsa crasa de asa ceva, poti cere si milionul de parai… ca doar sunt fotbalisti, nu?