Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59001
Giani
Member

Taticu’, na-m nimic impotriva opiniilor voastre. Totusi, admirati semnatura de pe articol. Nu a fost scris de un neica-nimeni, pripasit accidental prin redactia RL. Articolul a fost scris de unul dintre cei mai experimentati ziaristi sportivi din Romania, si anume Ion Bocioaca. Mult mai experimentat si mult mai valabil decat ilustri amatori gen Tontoman fost proscrot si actual mazeta sau mai stiu eu care. Este unul dintre putinii ziaristi care insotea echipa noastra la deplasarile din Cupa UEFA in vremurile de trista amintire in care echipa noastra insemna foarte mult in peisajul cazon-militienesc al diviziei blAt.

Pana si faptul ca acest jurnalist a iesit de la naftalina cu un comentariu pe teme sportive, si a si reusit sa il puna in paginile unui ziar in care rubrica Sport este practic inexistenta de vreo 13 ani, spune multe. Din pacate pentru noi, opinia lui Bocioaca, revenit astfel intr-un mod trist cu un material cu teme sportive, nu este o noutate. Desi l-am sustinut pe Siman si i-am recunoscut anumite merite, nu pot sa ii trec cu vederea faptul ca se comporta, atat pe stadion cat si in sediul din Moxa, ca un stapan atotputernic pe propria feuda. Desi nu este nici stapan, si nici atotputernic (dimpotriva, as spune). Si, mai mult, isi mai si bate joc de niste oameni pe care ar trebui sa ii plateasca mai mult decat regeste, si aici ma refer in primul rand la antrenorii echipelor de copii si juniori, dar nu numai.

Iar Sportul Studentesc nu este feuda domniei-sale, ci un nume, o stare de spirit, care apartine in primul rand celor cateva zeci (hai sa fim indulgenti cu noi insine si sa zicem suta) de suporteri, care suntem alaturi de echipa aproape meci de meci, inclusiv in deplasari, atunci cand ne permit timpul si buzunarele. Indiferent de anotimp, vreme sau pozitia in clasament. Iar atitudinea de a refuza orice implicare a unui alt potential sponsor mi se pare de-a dreptul criminala.

Asa se explica si atitudinea lui Neagu (scuze, nu pot sa-i “ofer” calitatea pe care nu o are, de “domn”), care era nemultumit pentru faptul ca s-au comercializat, de catre firma care asigura oficial echipamentul jucatorilor, tricouri cu sigla clubului. Uita acest tovarisci ca sigla asta e tot a noastra, a suporterilor, nu a lui! Daca mai tin cont si de pumnul incasat de Puiu acum 2 ani si cateva luni, ajung la o singura concluzie:

LASATI-NE!!! 😡