Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59011
Tavi
Member

Zenga a cerut 150.000 $ anual, Cartu s-ar plia pe pretentiile conducerii petroliste, dar a ramas “in carti” si varianta Dan Petrescu. Dupa ce varianta Walter Zenga – antrenor principal la Ploiesti a picat, conducerea Petrolulului s-a miscat rapid si a tratat cu Sorin Cartu .Nu s-a renuntat nici la solutia Dan Petrescu tehnicianul Sportului fiind contactat ieri!

Daca tehnicianul italian a solicitat un contract de 150.000 $ anual, considerat “exagerat” de “gazari”, fostul “principal” al Universitatii a fost de acord sa antreneze formatia “galben-albastra” pentru jumatate din aceasta suma. Pentru Cartu, care s-a intalnit luni seara, la sediul Petrom din Bucuresti, cu Liviu Luca, unul dintre actionarii principali ai Petrolului, un angajament de 75.000 $ pe sezon ar insemna o crestere salariala importanta, de vreme ce Sorin era remunerat de Dinel Staicu in Banie cu 80.000 $ pe doi ani.
Pe rand – pentru ca nu au intrunit sufragiile celor doi actionari, Ioan Nicolaie si Liviu Luca – numele lui Gigi Multescu, Gabi Stan sau Gabi Balint au fost radiate de pe lista “posibililor”.
Fotbalistii prahoveni au primit informatii ieri cum ca ar fi reaparut in discutie varianta numirii lui Dan Petrescu sau – surpriza! – a lui Cornel Dinu. Desi Cartu devenise favorit sa preia Petrolul, aseara, tehnicianul oltean a anuntat ca e mai aproape de divizionara B, UTA.
Azi, totusi, “gazarii” trebuie sa-si anunte antrenorul principal