Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59036
cameliu
Member

Prosportul la fel:

OK: Dan Petrescu (10.10)

Oficialii petrolisti au decis în privinta viitorului tehnician, care va fi “Bursucul”,
dar asteaptă întoarcerea în tară a lui Ioan Niculae

Promovare. Dan Petrescu ar putea antrena din nou în Divizia A, de data aceasta
ca “principal” al Petrolului, ceea ce ar fi o premieră pentru el

Florin Saiu

“Noi prezentăm propunerile, iar sefii urmează să hotărască”, a spus presedintele executiv, Petrică Buduru, cînd a fost întrebat despre situatia incertă de la Ploiesti. În această seară, este asteptat să revină din străinătate boss-ul ploiestean, Ioan Niculae, pentru a valida împreună cu liderul Petrom, Liviu Luca, concluzia oficialilor de la Ploiesti. Dan Petrescu, actualul antrenor al Sportului Studentesc, a fost prezent miercuri seară la meciul amical dintre Petrolul si Besiktas, fiind însotit de prietenul său Gică Popescu, care e totodată reprezentant al firmei de impresariat a fratilor Becali. Alături de cei doi, în tribună au mai fost prezenti si fostul international Ionut Lupescu, si Gigi Multescu, ambii potentiali pretendenti la functia de “principal” la Petrolul. Chestionat despre sansele pe care le are de a prelua echipa “găzarilor”, Multescu a răspuns tot cu o întrebare: “Nu stie toată lumea cine va fi? Prezent în tribuna oficială, lîngă Dan Petrescu, am simtit că el este alesul numai după cîtă atentie a primit din partea oficialilor de la Petrolul”.
Întrebat dacă există vreo sansă ca Hagi să preia “destinul” Petrolului, Petrică Buduru a declarat: “Gică a mai avut oferte din tară, dar nu cred că este interesat de fotbalul din campionatul românesc. Dar cine stie pînă la urmă?”
florin.saiu@prosport.ro

N-am bătut încă palma cu Dan Petrescu, însă în momentul de fată se află
în pole-position pentru a prelua postul de antrenor Florin Bercea

10 octombrie 2003