Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59068
Ultras
Member

Din ProSport
“Muciu” a luat cinci cupe si un titlu

de Razvan Toma

Nu demult, imi insoteam un prieten cu masina prin Bucuresti si, la un moment dat, ne-a aparut in fata o masina “smechera” care venea pe contrasens. In dreptul nostru, cel de la volanul ei a inceput sa ne faca semne ba cu farurile, ba cu pumnii sa ne dam la o parte, ca si cand noi am fi fost cei in neregula. In vreun alt colt al lumii, i s-ar fi luat pe vecie carnetul.
Saptamana trecuta, in ziarul nostru au fost prezentate neregulile de la Sportul Studentesc – motiv pentru care antrenorii, alaturi de alti angajati ai clubului erau gata sa puna de-o greva – indignindu-ma un raspuns cinic al lui Vasile Siman. Dupa ce i s-a spus ca unul dintre antrenorii sai, Vasile Suciu, nu poate iesi la pensie fiindca nu i s-a platit de luni bune CAS-ul, Siman a raspuns cu rautate: “Nu-mi pasa ca Suciu sau Muciu nu poate iesi la pensie”.
Acest filozof de talk-show-uri n-o fi auzit ca “Muciu” nu este un oarecare, ci unul dintre portarii cu cele mai elegante interventii din fotbalul romanesc, care a cucerit cinci Cupe ale Romaniei si un titlu, a fost campion european de juniori in 1962, a aparat in trei rinduri pentru echipa nationala si de 252 de ori in “A”. Totodata, acest om a fost la un pas de moarte in 1975, dupa tragicul accident rutier al autocarului Sportului Studentesc, in urma caruia si-a fracturat ambele picioare, fiind nevoit sa abandoneze cariera.
Acel raspuns sfidator il pune in culpa pe Siman si daca era vorba de oricare alt angajat caruia nu i-a platit acele CAS, pentru ca el este cel vinovat. Profita insa de legi sau de legiuitori permisivi si atunci poate sa faca precum acel sofer de pe contrasens.

Cine e pana la urma acest Sile Sculescu?
Problema este ca nu avem nici o alternativa viabila! Nasol!