Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59075
Ultras
Member

La presa vocea galeriilor se face simtita numai atunci cand e vorba de scandal. La cluburi se face simtita prin prisma faptului ca sefii de galerie sunt pe statul de plata al acestora.
Iar cu Siman nu prea ai cum sa discuti sau mai bine zis nu ai cum sa-l faci sa inteleaga anumite lucruri. De fortat nici macar atat. Poate sa ne razbunam pe el, eventual, zgariindu-i masina dar noi nu ne putem cobora la acest nivel.
Iar suporterii adevarati vin la stadion singuri nu trebuie sa ii convinga nimeni! Iar ca sa ai suporteri mai multi acestia trebuie formati sau corupti, dupa caz. Cei vechi trebuie reeducati cu privire la drumul spre stadion.
Dupa parerea mea am ajuns sa ne miscam intr-un cerc vicios din care nu prea vad iesire: Siman-Bani-Jucatori-Suporteri-Interese externe-Siman. Presa e undeva deasupra si asteapta sa se cac…bip careva pentru a baga maroniu in ziar!