Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59116
ultrasro
Member

Majoritatea celor care investesc in fotbalul romanesc si nu numai o fac cu un scop mai mult sau mai putin declarat, propaganda politica, baile de multime si simpatia pro vot a maselor de suporteri fata de tataucul binefacator. Altii prin sprijinirea unei anumite grupari au incercat sa-si asigure spatele propriilor afaceri in speranta ca anumite persoane cu functii importante nu-i vor uita in situatii limita.

Sa ne gandim: Sechelariu (Bacau), Gigi Becali (Steaua), Niculae (Brasov), Nicolae (Ploiesti), Netoiu (Craiova), Badea (Dinamo), Copos (Rapid), Bosanceanu (Farul), Armas (Timisoara), Stefan (Ceahlaul) sunt toti implicati in sfera politicului (direct sau indirect), baga bani in fotbal cu implicatii electorale……. In schimb Siman nu stie nimeni ce vrea, nu vrea publicitate, nu vrea sa fie popular, ce afaceri invarte nu stie nimeni, spui ca este fantomas si omul invizibil in acelasi timp. A pierdut o caruta de bani de cand e la Sportul, a capatat doar notorietate in schimb, care nu vad insa la ce i-a folosit, pentru ca afacerile i-au mers invers proportional cu gradul de cunoastere in societate. Nu il iubeste nimeni, cheltuie bani ca fraierul, rezultatele echipei sunt mai modeste decat ale celor de la Apulum Alba Iulia, desi si acolo Malusel are probleme mari cu administrarea Regiei Ampelum….