Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59120
Tavi
Member

E posibil ca Siman sa fi vandut/arvunit un procent din club … cel putin asta e atitudinea!

Pare sa nu fie singurul actionar … si de aceea era sa sara la gatul lui Dan (cu sustinatorii VB & co.). Cred ca a fost un mesaj pentru ei si cred ca oamenii de buna credinta (si interes: Dan sa ajunga antrenor mare iar Becali sa recupereze din investitia facuta cu sau fara acte) au dat banii, iar Siman care (inca) este presedintele consiliului de administratie al clubului (sau cum s-o numi forul de conducere al clubului) i-a administrat asa cum stie el, adica prost!

Daca Dan sare cu comentarii in mass media inseamna ca are interes pentru ca pe un antrenor nu ar trebui sa-l intereseze aspectele astea dar cum el raspunde finaciar si in fata lui Victor … in acest caz atitudinea lui Siman (fara a se apropia de normal) este explicabila.

Cat are interes la Sportul, VB il va tine pe Dan Petrescu antrenor, altfel Dan va pleca imediat ce se gaseste un inlocuitor pentru el (nu ca antrenor ca omul lui in club).

Daca Becali vrea sa preia clubul e OK, pentru ca Siman nu mai are forta! A recunoscut-o!

Asta este intelegerea mea despre ce se intampla pe meleagurile astea. :(

O concluzie e clara: Circul din ziare e pentru ei nu pentru noi!