Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59155
cameliu
Member

“Studenţii”, navetişti la Urziceni (28.11)

Patronul Sportului şi cel al Unirii se află în tratative avansate, bucureştenii urmînd ca, din sezonul viitor, să plece din “Regie”

SCHIMBARE DE DOMICILIU. Gigel Bucur (dreapta) şi coechipierii de la Sportul vor disputa meciurile de acasă la 60 de kilometri de Bucureşti, unde vor avea condiţii de pregătire mai aproape de pretenţiile unei potenţiale divizionare “A”

Patronul Sportului şi cel al Unirii se află în tratative avansate, bucureştenii urmînd ca, din sezonul viitor, să plece din “Regie”

Mariana Podeanu
Alexandru Ştefan

Aproape de finalul primei părţi a competiţiei, apele par să se fi limpezit în seria “bucureşteană” a eşalonului secund. Sportul Studenţesc domină autoritar şi, de departe, nu are adversar în lupta pentru promovare. Perspectiva revenirii grupării din Regie pe prima scenă fotbalistică a readus pe tapet problema banilor, insuficienţi pentru performanţă, şi, de asemenea, pe aceea a unei baze materiale inadecvate. Vasile Şiman pregăteşte însă zilele acestea o “lovitură”, rezervîndu-le o surpriză spectatorilor obişnuiţi să meargă pe bătrînul stadion din Complexul Studenţesc o dată la două săptămîni. Negocierile dintre Şiman şi patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, pentru ca, de anul viitor, “studenţii” să evolueze pe cocheta arena ialomiţeană şi, în acelaşi timp, să dispună de facilităţile oferite de ultramodernul centru de pregătire al “uniriştilor”, sînt într-un stadiu destul de avansat. În aceste condiţii, Bucşaru urmează să mute domiciliul echipei sale în Slobozia, acţiune ce s-ar putea petrece chiar din această iarnă.
mariana.podeanu@prosport.ro
alexandru.stefan@prosport.ro

Şiman confirmă, Bucşaru tace

“Bursucul” ar fi de acord
Antrenorul echipei din Regie, Dan Petrescu, a spus că
nu s-ar opune mutării formaţiei la Urziceni. De altfel, “Bursucul” a rămas impresionat de condiţiile oferite
de baza sportivă ialomiţeană, declarînd la finalul meciului dintre Unirea şi Sportul, din etapa a treia, că s-a simţit
ca în Anglia. “Nu-mi venea să cred că sîntem la Urziceni”,
a mărturisit tehnicianul Sportului.

28 noiembrie 2003