Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59185
ultrasro
Member

Batalie pe Sportul Studentesc

Victor Partan

In vara, Sportul Studentesc a rezistat aproape eroic “asalturilor” marilor cluburi bucurestene, ce voiau sa isi imparta intre ele “zacamantul” de talente care era clubul studentesc. Dintre cei unsprezece fotbalisti doriti, nu au plecat decat Dinita, la Steaua, Ciubotariu, la Rapid, O. Chihaia, la FC National, si Farmache, la Farul Constanta. In plus, capitanul Paduret a evoluat numai cateva etape in Divizia B, preferand sa devina fotbalist amator pentru a scapa de clauza de reziliere si a semna, in aceasta iarna, cu Steaua. In ciuda acestor pierderi, echipa din Regie a marsaluit prin Seria a II-a a Diviziei B, aflandu-se, dupa tur, la sase puncte de Pandurii Tg. Jiu, a doua clasata. Aceasta saptamana a debutat, insa, nefericit pentru presedintele Vasile Siman, care i-a pierdut pe antrenorul Dan Petrescu si pe noul capitan, George Galamaz, ambii inregimentati de Rapid. Transferurile celor doi reprezinta semnalul de start al unui nou “sezon de vanatoare” pentru doritorii de “studenti”. Din cate se pare, Mazilu este urmatorul pe lista giulestenilor, lui putand sa i se adauge Florin Maxim, pentru intarirea flancului stang al campioanei.

Dupa ce declarasera ca sunt interesati de Galamaz, dinamovistii sunt nevoiti, acum, sa se reorienteze spre alti fundasi pentru a-si completa compartimentul defensiv. Ei au de ales intre Secareanu si Valentin Negru, ambii fosti internationali de tineret. De asemenea, antrenorul Ioan Andone ar fi interesat de mijlocasii Tibi Balan si Irimia, care se pliaza pe profilul echipei sale. Nici rivalii din Bulevardul Ghencea nu stau cu mainile in san. Pe langa liderii echipei din sezonul trecut, “militarii” doresc sa transfere alti “studenti”. In vizor ar fi mijlocasii Cruceru si Lazar, dar si atacantul Gigel Bucur. Daca macar o parte din aceste posibile transferuri s-ar concretiza, sansele la promovare ale Sportului Studentesc s-ar reduce considerabil, chiar daca banii primiti in contul jucatorilor ar intari, din punct de vedere financiar, gruparea din Regie.