Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59226
Ultras
Member

Am stat si am analizat foarte atent evenimentele din ultimele zile si am ajuns la cateva concluzii:

1. Siman, daca nu stia inca, si-a facut un dusman de moarte (Mitica).
2. Mitica, chiar si fara comisiile de disciplina, are o influenta imensa in fotbalul romanesc (ii stie pe toti, cu toate. Sa nu va surprinda dezvaluirile pe care pana la urma le va face. Omu’ e cu capu’ si nu stie multe)
3. Siman si-a asumat postura de caine rau a unei aliante care nu ii aduce nici un avantaj (sclavu’ lu’ Giovani, Sandu l-a f…tut cand a vrut, restu’ nici nu-l baga-n seama)
4. Pana la un anumit punct l-am inteles ca nu are bani si ca nu are cu ce sa plateasca, dar daca la inceputul campionatului viitor toti cei carora are sa le dea bani nu sunt fericiti, atunci e clar ca ceva e “putred in Danemarca”!
5. Cred ca interesul lui Sile la Sportul este numai unul cu caracter personal (cu toate ca eu consider ca transferurile realizate in aceasta iarna au fost niste afaceri reusite). Nu se vad decat capete de ata investite la echipa.
6. Tov. Sile nu pricepe ca daca nu vrei sa ai datorii la stat, fie le platesti, fie procedezi ca restul, si declari salarii si profituri mai mici.
7. Nu vad nici un fel de intentie, nu de a intari lotul, ci macar de a-l aduce la un nivel normal (23-25 de jucatori). Ex. Pulhac am inteles ca s-a miscat bine cat a jucat, a creat faze de poarta. Inseamna ca le are cat de cat. Ce mai asteapta. 50-100 de mii de dolari oferta lui Dinamo (si astia tot geambasi sunt) si peste 2 ani da Giovani 200.000$ pe el. Asa faci bani din fotbal. La vara, indiferent cine ar fi patron, tot vom vinde 2-3 jucatori (Bucur, Mazilu, Lazar sau Tibi Balan). Si atunci aduci inlocuitori?
8. In varianta cea mai nasoala: Giovani poate vinde 10 jucatori intr-o zi (are tot ce-i trebuie). Ce ne facem?
9. Pana acum pierderi adevarate au fost: Dinita (ati vazut cu se misca acum la Steaua ca are mana libera!), Paduret, Galamaz si Irimia. Inca nu este grav, dar se impute treaba. Inca trei si s-a terminat lucrarea.
10. Mai sunt destule, da’ deja ma doare capu’. Asa ca voi trage din toate acestea o singura concluzie:

CAT SIMAN VA FI LA SPORTUL AM BELIT P… NU IMEDIAT, DAR IN DOI, TREI ANI…. 👿