Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Tavi
Member

George, eu iti respect parerile. Dar problema ridicata este cu totul alta.

LAMURIRE

Am avut odata eticheta de galerie civilizata, atmosfera universitara … erau doar vorbe??? Daca angajatii clubului dau tonul la mahalagisme, galeria si ea a cam intors-o catre aceasta latura de o buna bucata de vreme :(

Asta nu prea e in regula! Faptul ca unii ne fura mai mult sau mai putin sau faptul ca noi ne simtim furati mai mult sau mai putin nu este o justificare pt o atitudine … neacademica.

Problema in acest topic era daca Bursucu’ a luat-o pe merit sau nu!

Concluzia mea este destul de clara! A luat-o pe merit! Si ar trebui sa traga invatamintele. Eu unul l-am auzit si nu am ce sa mai comentez! Nu poti sa te aperi de pedeapsa primita invocand prestatia arbitrului pt ca nu esti abilitat sa o judeci. Daca iti spui pararea desre arbitraj e ok in masura in care o faci intr-un mod decent. Despre asta era vorba nu cine ne-a furat si cand.

PROPUNERE

Eu am deschis un alt topic in care vorbeam de actiunile intreprinse de club (dc a facut-o) si va propun ca voi cei care sunteti mai aproape de conducerea clubului sa-i rugati sa participe activ pe forum. Nu trebuie sa ne vedem nas in nas daca nu vor sa ne vada, dar pe forum avem ocazia sa discutam si sa lamurim anumite situatii civilizat, nu?

Consider ca in acest fel se evita multe neintelegeri si sunt convins ca toata lumea va avea de castigat dintr-o astfel de atitudine. Suporterii vor fi astfel informati corect si direct despre problemele clubului si sunt convins ca se vor concentra mai putin asupra “binecuvantarilor” la adresa clubului sau a unor persoane din club si mai mult pe sustinerea morala a echipei. Cine are de pierdut de aici??? Doar adversarii cred eu.

Si ca sa-ti raspund George la intrebare nu spun ca arbitrul nu a gresit, dar continui sa cred ca nu ne-a furat. E impresia mea. O fi buna, o fi rea … nu stiu ce relevanta mai are acum. Asa cum jucatorii gresesc nu vad de ce nu ar gresi si arbitri.

Eu nu am pretentii ca arbitrajul sa fie perfect atunci cand luam doua goluri pe greseli elementare de aparare. Daca apararea noastra nu gresea mai aveam discutiile astea?

Am spus ca imi place Sportul si o sa continue sa-mi placa indiferent in ce divizie va fi sau daca, va mai fi sau nu programata la meciuri … sau cine stie ce bazdaganii se vor mai intampla … daca nu ne vroiau in A nu primeam licenta de teren si basta!