Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

#59291
ion
Member

@Tavi wrote:

George, eu iti respect parerile. Dar problema ridicata este cu totul alta.

LAMURIRE

Am avut odata eticheta de galerie civilizata, atmosfera universitara … erau doar vorbe??? Daca angajatii clubului dau tonul la mahalagisme, galeria si ea a cam intors-o catre aceasta latura de o buna bucata de vreme :(

Asta nu prea e in regula! Faptul ca unii ne fura mai mult sau mai putin sau faptul ca noi ne simtim furati mai mult sau mai putin nu este o justificare pt o atitudine … neacademica.

Problema in acest topic era daca Bursucu’ a luat-o pe merit sau nu!

Concluzia mea este destul de clara! A luat-o pe merit! Si ar trebui sa traga invatamintele. Eu unul l-am auzit si nu am ce sa mai comentez! Nu poti sa te aperi de pedeapsa primita invocand prestatia arbitrului pt ca nu esti abilitat sa o judeci. Daca iti spui pararea desre arbitraj e ok in masura in care o faci intr-un mod decent. Despre asta era vorba nu cine ne-a furat si cand.

PROPUNERE

Eu am deschis un alt topic in care vorbeam de actiunile intreprinse de club (dc a facut-o) si va propun ca voi cei care sunteti mai aproape de conducerea clubului sa-i rugati sa participe activ pe forum. Nu trebuie sa ne vedem nas in nas daca nu vor sa ne vada, dar pe forum avem ocazia sa discutam si sa lamurim anumite situatii civilizat, nu?

Consider ca in acest fel se evita multe neintelegeri si sunt convins ca toata lumea va avea de castigat dintr-o astfel de atitudine. Suporterii vor fi astfel informati corect si direct despre problemele clubului si sunt convins ca se vor concentra mai putin asupra “binecuvantarilor” la adresa clubului sau a unor persoane din club si mai mult pe sustinerea morala a echipei. Cine are de pierdut de aici??? Doar adversarii cred eu.

Si ca sa-ti raspund George la intrebare nu spun ca arbitrul nu a gresit, dar continui sa cred ca nu ne-a furat. E impresia mea. O fi buna, o fi rea … nu stiu ce relevanta mai are acum. Asa cum jucatorii gresesc nu vad de ce nu ar gresi si arbitri.

Eu nu am pretentii ca arbitrajul sa fie perfect atunci cand luam doua goluri pe greseli elementare de aparare. Daca apararea noastra nu gresea mai aveam discutiile astea?

Am spus ca imi place Sportul si o sa continue sa-mi placa indiferent in ce divizie va fi sau daca, va mai fi sau nu programata la meciuri … sau cine stie ce bazdaganii se vor mai intampla … daca nu ne vroiau in A nu primeam licenta de teren si basta!

Nu stiu daca are rost sa discutam prea mult pe aceasta tema dar…legile fotbalului romanesc sint cam ciudate incomplete sau lispesc…Exemplu:National -Craiova ,unde s-a dat dreptate primei echipe pe lege dar s-a recunoscut de fapt ca legea e ambigua (ca sa fiu blind) si mai recent cazul Sportu- Faru cu dopaju…Acolo cred ca legea lipseste deoarece e clar ca s-a jucat cu jucatori dopati…Lui Raducan i s-a luat medalia olimpica tot de la un banal nurofen iar Farului nu i se intimpla nimic!!!Cind echipa este prost arbitrata 7 meciuri din 8 si tu ca antrenor vezi cum pierzi puncte pe care nu le mai poti recupera atunci omeneste te ia valu si injuri…Mai ales cind legea e proasta si cel care iti face rau nu este sau nu poate fi pedepsit…Asta e dupa cum am mai spus viata in Romania si cred ca pe fiecare din noi ne ia valu uneori iar apoi regretam ce-am zis sau facut.Cred ca Petrescu trebuia judecat altfel si pedepsit ceva mai blind…Iar arbitri care gresesc pedepsiti atunci macar cu aceiasi moneda…Bani si suspendare serioasa sau inlocuire dupa caz…
poate daca arbitrilor li s-ar aplica amenzi si suspendari serioase ar exista macar prezumtia de vinovatie nepremeditata adica prostie…

Cit priveste intilnirea noastra electronica cu asazisa conducere a echipei de fotbal ,Tavi, cu respect si simpatie ti-o spun ,se poate dragoste cu de-a sila?Cit ne-am straduit noi sa vorbim cu mariile- lor ? Ne-am ales cu epitete si idea ca noi nu existam de la ei si nimic mai mult!Nu ne-au ajutat cu nimic de 2-3 ani si au aratat ca nu vor sa aiba de-a face cu noi sub nici o forma!Din respect pentru ceea ce a insemnat si inseamna Sportul Studentesc ca stare de spirit nu cred ca e nimerit sa cadem in genuchi fata de ei si sa-i rugam sa fim prieteni!!!Gindeste-te in ultimi 3 ani ce au facut din echipa si mai nou ce intentii au la iarna si o sa vezi ca gindurile tale evident bune si corecte nu au legatura si echivalenta cu actiunile actualei conduceri…Eu personal nu doresc sclavie nici pentru echipa nici pentru noi ca suporteri.Mai bine in C sau D cu o conducere care se straduie si pentru echipa nu numai pentru poftele si interesele lor .