Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004
Nelu, pe mine personal ma intereseaza Sportul din mai multe puncte de vedere nu doar idealist. Imi pare rau ca ma bagi in aceasta oala. Nu cred ca merit asa ceva.
Eu am facut o chemare catre echilibru si civilizatie, catre sprit sportiv si academic. Nu putem sa ne ignoram reciproc (galeria si clubul) trebuie sa infiintam o punte de legatura cu clubul. Daca nu directa, macar virtuala … asa ne-am cunoscut multi dintre noi, nu? Indiferent ca ne place sau nu avem ceva in comun cu Siman & Co.
Desi pare o varianta idealista nu cred ca daca punem intrebari acolo si asteptam raspunsuri e ceva rau. E doar o incercare cu sorti, ce-i drept, mici de izbanda. Eu m-as fi riscat sa fac primul pas daca cunosteam pe cineva “inauntrul” clubului care sa fie in stare sa apese niste taste.
Pe de alta parte va intreb daca credeti ca urland si injurand si amenintand vom rezolva ceva? Noi sau clubul! Va spun eu ce se va intampla! Vom primi in continuare amenzi! + imaginea terfelita! + ca unii or fie catalogati recidivisti la o adica!
Nu spun ca asta e cea mai buna varianta dar trebuie sa incepem cumva. Daca ne ignora in continuare asta e! Macar stim o treaba!