Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Tavi
Member

… dar am avut impresia ca m-ai facut, indirect, visator si poet, si m-ai certat ca scriu “poezii despre frumusetea existentei in orice conditii”. Poate am interpretat gresit. Iti inteleg supararea. Eu unul sunt nemultumit cu situatia actuala dar asta nu inseamna ca trebuie sa deviem de un normal care si asa e destul de fragil! De asemenea, luati in calcul atunci cand aruncati vina pe arbitri si de greselile jucatorilor si ale antrenorilor!

In fapt sustin ca atitudinea lui Dan nu e ok si ca, parerea mea, nu am fost furati de arbitrul Tudor. A gresit! Atat poate el! George a avut parerea lui si o respect.

In plus, mi-am adus aminte de vremurile bune cand nu se foloseau injuraturile cu atata frecventa ca acum.

Ba mai mult! Acum acestea apar si sunt reluate la TV la ore de max audienta (ce se vinde bine scandalul, nu?)! Nu e normal! E vb de imaginea clubului! Asta inseamna ca sunt idealist?!?!? Poate. Dar poezii despre cai verzi pe pereti … asta nu o accept!

Incerc sa acreditez ideea unei colaborari cu clubul fara sa ne injosim, caciulim, sclavim s.a.m.d. Asta e o alta idee si cred in continuare in ea si va asigur ca daca altii mai in masura nu se baga voi gasi eu portita sa creez aceasta legatura civilizata!

Sunt convins ca am primi mai multa atentie din partea clubului daca am fi organizati. Dar asta e alta rana pe care nu vreau s-o redeschid …