Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – sezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004

ion
Member

@ion wrote:

hai sa fim atunci de acord cu toti ca nu ne mai intereseaza Sportu decit privit ca ceva strict idealist .Nu conteaza ce se-ntimpla in jurul echipei si cu ea,viata nu exista si daca i se intimpla de rau e bine iar daca i se-ntimpal de bine e si mai bine…Poate asa cei ca mine nu vor mai circoti si isi vor mai reveni compunind poezii despre frumusetea existentei in orice conditii…Nu pricep de ce trebuie sa ma pedepsesc pe mine in conditiile in care altii nu sint corecti fata de persoana mea?Asta e o teza simaniana…Daca arbitri ar gresi si in plus si in minus fata de echipa ar mai fi cum ar mai fi …Da’ cind o fac de 7 meciuri unu dupa altu impotriva mea ce sa mai zic? Pune-te in situatia ipotetica ca tu ca individ te pregatesti cit poti de bine pentru ceva ,actionezi corect ,mai mult nu poti si pe deasupra altcineva te impiedica in mod constant sa reusesti …Cum reactionezi?

Poate asa cei ca mine nu vor mai circoti si isi vor mai reveni compunind poezii despre frumusetea existentei .
Tavi era vorba de mine cind am zis de poeti.Nu puteam sa zic sub nici o forma ceva rau la adresa ta!!!!