Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004
Pentru ca se vorbeste foarte mult de sanctionarea celor doi antrenori ai nostrii (Dan Petrescu si Cezar Zamfir) cu cate 1.000$…. o sa va intreb si eu ceva: Pe cine credeti pe Tudor sau cei doi?
1. in raportul de meci Tudor precizeaza ca atat Petrescu cat si Cezarica l-au injurat dupa meci.. Acesta a fost si motivul sanctionarii celor doi.
2. Dan Petrescu a spus ca nu l-a injurat….
Eu personal nu il cred pe Tudor… si toata aceasta manevra este similara cu cea de in urma cu cativa ani cu Andone… care si el si-a luat amenda dupa care el nu a mai comentat un arbitraj….
Sa ne aducem aminte de mai multe cazuri.
Pitruca care a urlat sus si tare ca acel meci Ceahlaul- Dinamo a fost blat… dupa ce s-a luat decizia ca meciul nu a fost blat… de ce nu a fost sanctionat pentru acuze nefondate?
Si daca as mai scormonii prin memoria mea as mai gasi si alte cauze… cu arbitrii sunt multe.
NB: Va voi respecta opiniile in continuare… dar asta nu cred ca inseamna ca nici unul dintre noi nu are dreptate. Da, este grav ca jucatorii nostrii rateaza foarte mult si gafeaza uneori penibil in aparare… se pierd puncte si pe asta, dar din aceste motive nu pot sa nu vad cum suntem arbitrati de unii sau de altii. Va spus ca o sa vedeti ce arbitraj o sa avem maine… cred ca va mai aduceti aminte de Savaniu si Dumitru.