Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004
Giani, ca de obicei incep prin a afirma ca imi place punctul tau de vedere. Il apreciez pentru spiritul ironic si combativ.
Din cate am observat insa nu a afirmat nimeni pe aici ca Tudor a arbitrat corect. Eu zic doar ca a gresit! Alte voci vin si spun mai mult si detaliaza oarece intangibile. Din punctul meu de vedere daca as avea dovezi, si sa fi convins de acest lucru, l-as face varza cu carne in instanta!
De aceea prefer sa adopt o atitudine cat mai echilibrata si ma feresc sa injur sau sa incurajez astfel de atitudini, astfel incat sa nu mi/ni se poata reprosa ulterior ca, vezi Doamne, din cauza unora care incurajeaza atmosfera nesportiva … bla bla…
Ok! Sunt de acord sa mergem pe prezumptia de nevinovatie! Hotul neprins negustor cinstit! Daca tu zici ca ai dovezi clare clubul ce naiba face???
Daca ne consideram nedreptatiti de arbitraj exista cai legale de atac care ar trebui folosite in locul unei atitudini neprincipiale. Dintr-o astfel de situatie trebuie sa si castigam (daca se poate) si nu sa pierdem si mai mult!!!
Astfel de atitudine astept eu de cel care a fost “cel mai bun fundas lateral din Premier League pe deceniul trecut” si nu cuvinte care instiga si-i fac rau si lui si clubului care l-a primit inapoi dupa ce a plecat sa pupe steaguri. Astept izbucnirea de profesionism! Si, Giani, daca ai observat am spus ca o sa am rabdare si ca consider ca suntem pe drumul cel bun!
Nu da vina nimeni exclusiv pe jucatori/antrenor. Dar daca la capitolul influenta/lobby sau spuneti-i voi cum vreti stam prost, adica zero, atunci putem sa avem, cred eu, o atitudine civilizata si constructiva si sa incercam, ca dupa fiecare esec, sa tragem concluziile care se impun si sa se remedieze ceva in jocul echipei.
Eu deschisesem un topic despre arbitraj sa putem informa pe cei care viziteaza acest forum despre o eventuala luare de pozitie a clubului vis-a-vis de atitudinea arbitrilor … dar am gasit acolo numai comentariile noastre acide care s-ar vinde mai bine intr-un ziar de scandal! Concluzia mea este ca nu suntem suficient de informati despre ceea ce se intampla la club si despre intentiile conducerii.
Treaba cu “club on-line ” continui sa cred ca ar fi o chestie buna daca s-ar putea realiza. Maimutele au reusit sa vorbeasca intre ele si au evoluat, zic unii. Nu vad de ce ar fi rau sa realizam si noi lucrul asta, mai ales ca nici nu ar putea fi atat de greu. Asociatia nu! Acum nici atata lucru …