Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Stiri din presa – sezon 2003-2004 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2003-2004
Eu cred judecind cu mintea ca propunerea lui Tavi este f buna.Infiintarea unei noi sectiuni pe forum care sa constitue o forma de dialog cu persoane din conducerea clubului va da posibilitatea de a ne clarifica mai bine ce se-ntimpla defapt la echipa si poate va netezi starea de suparare pe care uni dintre noi o avem chiar si visavis de Siman.Poate omu are si ceva dreptate ,stie mai multe si-atunci e pacat sa nu folosim aceasta posibilitate .Nu ezitati sa va spuneti parerea pe forum si nu va retrageti in birlog deoarece doar discutind pot aparea idei si variante proSportu.Fiecare are temperamentul lui si nu trebuie sa fie o problema daca avem pareri diferite…Eu spre exemplu nu sint suparat deloc dar absolut deloc pe Tavi ,a fost un schimb de replici si nimic mai mult…Il astept in galerie sa ne pupam cind da Sportu gol…dar oameni buni nu stati si cititi ce e pe forum ,dati replica ca daia e forum altfel putem vorbi linistiti la telefon si inchidem pravalia cu toti…
In alta ordine de idei il rog pe Caz daca ne poate ajuta macar de proba cu o noua sectiune s-o numim “Sportu-on-line” pe care noi s-o folosim asa cum a propus Tavi iar pe Florin si Ovidiu ii rog sa vorbeasca cu cei din club daca vor raspunde acestei initiative…