Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 11.10.2003 Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti 5-0 › Reply To: 11.10.2003 Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti 5-0
Anul trecut am fost printre cei ce l-am contestat aproape vehement pe Cezar M.Cred ca va amintiti…Atunci eram de acord cu Tavi si Florin ca idee de baza ca mai mult decit facea Siman nu se poate ,dar atunci era totusi bine -Sportul nu retrograda iar Siman mai platea din cind in cind cite ceva la echipa .Eram de acord cu ideea ca daca Sportul e macar in A nu prea am de ce sa ma pling…Simbata cei care am strigat lui Siman sa plateasca datoriile pe care singur si le-a asumat nu am strigat decit un adevar…Faptul ca sintem divizati in a percepe normalul de anormal e destul de clar insa asa nu vom ajuta echipa, ci pe Siman,iar eu cred ca toti tinem cu Sportul si nu trebuie sa acceptam sa-i facem jocurile lui Siman.Cei care au strigat pentru salarii si nu impotriva lui Siman erau si mai vechi in galerie si mai noi…nu putem fi suspectati de rea vointa…Dar pe Siman au inceput sa-l ia toti in tarbaca …Presa in special…Poate nu ati citit de Dieta Siman sau de faptul ca (Dan Patrascu a scris-o) Siman si-a croit o imagine pe munca onesta a angajatilor sai pe care nu numai ca nu-i plateste dar mai nou nici nu sta de vorba cu ei.Devenim pe zi ce trece de basm…Eu nu pot decit sa spun ca ar fi cazul sa nu mai fim divizati ,sa incercam privim obiectiv problema pe care o are Siman si sa acceptam adevarul asa cum e el.Nu stiu ce ati zice voi daca Sportul s-ar desfiinta de pe primul loc,ar vinde locul de divizie A sau de la echipa ar pleca toti jucatorii buni pe care ii mai avem.Cine ar fi atunci de vina ?Si pun si eu o intrebare :chiar credeti ca lui Siman ii pasa de Sportul?