Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 11.10.2003 Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti 5-0 › Reply To: 11.10.2003 Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti 5-0
@ion wrote:
@Giani wrote:
@Ultras wrote:
Sa fim seriosi! Pe jucatori ii intereseaza mai mult banii. Faptul ca ne mananca nervii de cativa ani incoace nu este o problema a lor. Daca nu puteau mai mult n-as fi zis nimic. Dar pentru modul cum au tratat o gramada de meciuri nu exista cuvinte!
Aici ai dreptate. Hai sa ne intrebam cate meciuri au fost pierdute pentru simplul fapt ca nu aveau chef sa joace, motivand ca nu isi primeau salariile. Desi, daca erau baieti destepti si jucau fotbal, nu leapsa, acum erau sigur la echipe stabile financiar, probabil pe salarii mult mai mari si care le-ar fi venit si la timp. Acum se vaita ca nu isi primesc salariile si asa prea mici, dar nu se intreaba ce au jucat, si mai ales la ce nivel au jucat, relativ la posibilitatile lor.
Neseriozitatea din teren si-a spus cuvantul si cred ca ideea asta, ca ii putem noi incuraja, cand pe ei ii intereseaza doar banii, ramane doar la statutul de vis.
Atunci daca ei sint de vina ca nu vor sa joace cu burta goala hai sa nu mai venim la meci deloc sau daca venim sa-i huiduim si sa strigam pro Siman…
Eu am spus doar sa nu ne implicam in jocul de interese de la club. (patron/conducere/jucatori/”nomenclatura”). Normal ca la meciuri sa incurajam numai echipa si jucatorii, dar sa nu le plangem de mila, mai ales ca, probabil, au cele mai mari contracte din Divizia B