Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 11.10.2003 Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti 5-0 › Reply To: 11.10.2003 Sportul Studentesc – Juventus Bucuresti 5-0
@Giani wrote:
@ion wrote:
@Ultras wrote:
@ion wrote:
@Giani wrote:
@Ultras wrote:
Sa fim seriosi! Pe jucatori ii intereseaza mai mult banii. Faptul ca ne mananca nervii de cativa ani incoace nu este o problema a lor. Daca nu puteau mai mult n-as fi zis nimic. Dar pentru modul cum au tratat o gramada de meciuri nu exista cuvinte!
Atunci daca ei sint de vina ca nu vor sa joace cu burta goala hai sa nu mai venim la meci deloc sau daca venim sa-i huiduim si sa strigam pro Siman…
Eu am spus doar sa nu ne implicam in jocul de interese de la club. (patron/conducere/jucatori/”nomenclatura”). Normal ca la meciuri sa incurajam numai echipa si jucatorii, dar sa nu le plangem de mila, mai ales ca, probabil, au cele mai mari contracte din Divizia B
Scuze dar eu nu mai inteleg nimic!!!
Daca vreau ca Sportul sa fie in A si sa faca performanta nu inseamna ca ma implic sau ca fac jocul cuiva.Aici nu poti sta pasiv pentru ca undeva exista o buba pe care o are clar Siman…Mai tii minte de ce a plecat Multescu?Pentru ca a cerut bani pentru echipa si aducerea unor jucatori cu experienta.De ce am retrogradat ?Am fost impreuna cu voi la Liga sperind (eu) naiv ca Siman are onoare si va rezolva cumva situatia insa omu’ a preferat sa retrogradeze echipa desi avea si alte optiuni pe care le stiti si voi.De ce asa bun- rau cum e a vrut sa plece Petrescu?Citi jucatori te intreb vor sa ramina azi la Sportul din cei care sint?Cred ca miine ar pleca fara regrete si in B daca ar avea unde…Ma implic pentru ca mereu Sportul de cind a venit in A a fost o vaca buna de muls pentru toti cei care au condus-o dar nimeni nu s-a implicat material sa-i ofere si conditii de supravietuire .S-a mers din compromis in compromis si din fals in fals iar adevaratii cistigatori au fost mereu cei ce au condus nu cei ce meritau…Cred ca stii ca Hagi care practic a erupt la noi ca valoare nici nu vrea sa auda de Sportul.De ce ?Poate pentru ca stie el ce stie ?Eu nu pot sa-i fac jocul lui Siman.Cind a meritat i l-am facut …I-as fi sarutat si mina cind avea grija de echipa dar acum ca simplu om vazind cum pune problema cu greu il pot intelege…Stai putin, nu zice nimeni sa joace cu burta goala. Nu stiu ce salariu ai, nici nu ma intereseaza. Dar iti spun in ce situatie ma aflu, la cateva luni de a imi lua titlul de doctor: am avut 120 E pe luna si am retrogradat la 100, urmare a cresterii salariale pesedist-athanasiste. Cat are un fotbalist salariul, te-ai intrebat. Si chiar daca au stat cateva luni fara leafa, tot ar fi trebuit sa aiba rezerva, daca nu si-au cheltuit banii aiurea. Dar daca vrei masina tip “aspirator de femei”, nici 1000 de euroi pe luna nu iti ajung, logic!
Ma refer aici la altceva: puteau fi baieti destepti si sa joace pe bune in teren, nu sa intre ca sa se afle in treaba, si acum nici macar nu mai erau la Sportul, ii plateau altii, gen Gigi Oieru’, pe bani grei. Cati crezi ca ar fi plecat in asemenea conditii cum a plecat Dinitza???
Tot nu inteleg!!!!
Voi vreti ca Sportul sa devina satelitul tuturor sau pepiniera tuturor?
Sa joace baieti bine si hop pe nepusa masa ca Siman nu da bani sa plece cind ti-e lumea mai draga!Acum a plecat o juma de echipa vinduta sub pret .Stanca e cel mai ‘experimentat’ jucator al Sportului -e inadmisibil!!!Cred ca Siman isi bate joc acum si de Sportu’ si de el.Iar daca e adevarat ca va investi la el acasa nu e clar ca a fost un simplu cetatean ce a incercat sa dea lovitura ?Salariul meu nu este prea mare si am si eu greutati acasa ,dar indiferent mare sau mic daca nu mi-l da la timp sa stii ca interesul pentru ceea ce fac devine oscilant.Asa am fost “educati” in ultimi 14 ani iti muncesc da’ ma platesti.Altfel tu te faci ca ma platesti si eu ca muncesc(la modul general vorbind).Daca Siman a preluat pe Sportul (acum e clar) ca pe o afacere trebuia sa o trateze ca atare…