Reply To: CM de Rugby

#59400
Giani
Member

Charreyre a fost demis. Desi nu mai dorea sa continue, francezul a fost dat afara inainte de ultima sansa a unei comportari onorabile, si aici ma refer la meciul cu amatorii din Namibia. Sau poate ne-om pomenii ca importa africanii cativa jucatori din divizia a doua a lui “Big Brother” (si aici ma refer la vecinii lor din Africa de Sud) si ne-or da o chelfaneala de n-o s-o uite paraschiv nici la 90 de ani!

A bate pe namibieni la o diferenta mai mica de 15 puncte ar fi o rusine imensa, nu comentez deja de un egal sau o infrangere, desi, la cum au jucat ai nostri in ultimele doua meciuri, nu ar fi exclus.

Demiterea antrenorului francez, venit la carma “nationalei” noatre printr-un program de voluntariat organizat de FFR (adica, a antrenat pe gratis) arata exact mentalitatea romaneasca: a fost cu mult mai bun decat orice antrenor roman, dar prin atitudinea sa a deranjat teribil grupul de interese “rot vier pfoten” care guverneaza in Romania sportul cu balonul oval. Asa poate l-or pune la loc pe scaunul cu colac din fruntea FRR pe paraschiv si vom reveni la celebra dinamoviada a Rugby-ului intern si la mult mai dezonorantele rezultate de 0-123 sau 0-135 (sau poate aranjam un 0-215 cu Italia, ca sa fie tacamul complet). Asta e… am demonstrat mai ales ca suntem o natie de kkt!! Rusii ne…!!!