Reply To: Gheorghe Mulţescu 13.11.1951

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Gheorghe Mulţescu 13.11.1951 Reply To: Gheorghe Mulţescu 13.11.1951

#59444
sorin
Member

Gheorghe Mulţescu va fi noul antrenor al FC Vaslui

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a declarat, marţi, că în proporţie de 99 la sută va semna un contract cu FC Vaslui, după ce Ioan Sdrobiş a renunţat la conducerea tehnică a formaţiei moldovene.

“În proporţie de 99 la sută voi semna cu FC Vaslui. Negocierile sunt foarte avansate cu conducerea clubului, urmând să mă întâlnesc în această seară cu reprezentanţii grupării, în vederea semnării contractului. Miercuri, voi ţine o conferinţă de presă în care voi prezenta mai multe detalii. Am ales Vasluiul pentru publicul minunat şi cred că voi reuşi să reabilitez echipa”, a spus Mulţescu.

Mulţescu, care a precizat că niciun jucător vasluian nu mai este transferabil, va fi ajutat de către Dorel Chiriac, alături de care a pregătit, în returul ediţiei 2006/2007, pe Sportul Studenţesc.

Tehnicianul Ioan Sdrobiş a părăsit, marţi, gruparea FC Vaslui, deşi el urma să semneze un contract pentru cel puţin un sezon. “Jucătorii buni au plecat, iar cei care au fost chemaţi din vechea formulă de joc nu au mai venit. Acum, una peste alta, a mai venit şi Primăria să refacă gazonul, când mai sunt doar trei săptămâni până la startul campionatului. Indiferent cât sunt de curajos nu pot să mă bat în astfel de situaţii”, a spus Sdrobiş.

După plecarea lui Sdrobiş, la conducerea tehnică a echipei a rămas Sorin Sava. La antrenamentul de marţi au participat 16 jucători, dar a lipsit Ionuţ Badea, directorul sportiv Cătălin Popa spunând că acesta se află pe lista de transferuri.