Reply To: Pandurii Tg. Jiu

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Pandurii Tg. Jiu Reply To: Pandurii Tg. Jiu

#59659
cameliu
Member

😆 😆 😆

Antrenament interzis
Administratorul stadionului Municipal din Tîrgu Jiu a încuiat poarta de acces la terenul de joc şi nu a permis divizionarei B să se pregătească. “Nu îi las să intre pe gazon pentru că la ora 14:00 echipa feminină are programat un meci de Divizia A”, a explicat administratorul stadionului, Dumitru Viezure. Lacătul nu i-a putut opri de elevii lui Săndoi să se antreneze
Mihai Zanfir, Cosmin Brujan (Tg. Jiu)

Ieri, la ora 11:00, jucătorii Pandurilor, pregătiţi de Emil Săndoi, aveau programat un antrenament pe stadionul Municipal din Tîrgu Jiu. Ajunşi la arenă, fotbaliştii au rămas uimiţi cînd au văzut poarta de acces spre teren încuiată cu un lacăt. “Nu îi las să intre pe gazon pentru că la ora 14:00 echipa feminină are programat un meci de Divizia A”, a explicat administratorul stadionului, Dumitru Viezure.

Săndoi nu s-a mulţumit cu această justificare şi le-a cerut fotbaliştilor să sară gardul. “Eu trebuie să îmi pregătesc echipa, nu mă interesează de ce nu ni se permite să intrăm pe gazon”, a declarat la finalul antrenamentului tehnicianul, care a încheiat ironic: “Pentru mine a fost mai uşor să sar gardul decît pentru jucători. În tinereţe, înainte de a mă apuca de fotbal, am făcut 400 de metri garduri”.

😆 😆 😆