Reply To: Pandurii Tg. Jiu

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Pandurii Tg. Jiu Reply To: Pandurii Tg. Jiu

#59672
Tavi
Member

Articolul de mai sus e tot din Gazata … acesta este din Prosport

Liber. Atacantul pandurilor, I. Ştefan (stînga) se îndreaptă nestingherit spre poartă, în timp ce fundaşul gazdelor (în alb) aleargă în altă direcţie

Gazdele n-au vrut să încurce în nici un chip planurile “pandurilor”, oferindu-le spaţiile de care aveau nevoie

Cristian Peptan
(Motru)

“Alta este valoarea echipei Minerul Motru, nu cea de astăzi”, a comentat antrenorul Gabi Zahiu evoluţia elevilor săi după încheierea meciului. “Încărcătura nervoasă şi imaginea făcute pe marginea acestui joc au blocat jucătorii mei, care nu au ştiut să strîngă rîndurile şi să se mobilizeze” este explicaţia oficială oferită de Zahiu la jocul slab practicat de fotbaliştii-gazdă. Nici elevii lui Săndoi nu s-au aruncat spre poarta adversă, acesta ordonînd un fotbal prudent, menit să-i surprindă pe adversari pe contraatac. Tehnicianul pandurilor s-a agitat, a părăsit spaţiul tehnic pentru a da indicaţii, a înjurat printre dinţi la ocaziile create şi irosite de panduri, fiind potolit doar de golurile înscrise de A. Popescu şi de Ştefan în finalul primei reprize.
Săndoi a fost poate singura persoană de pe stadion care a trăit meciul la intensitate maximă, publicul manifestîndu-se ca la o piesă de teatru deja cunoscută, aşteptînd în linişte să se producă inevitabilul. După ce A. Popescu şi Ştefan au ratat ocazii uriaşe în debutul jocului, tot ei au fost cei care au stabilit scorul final, executînd simplu, ca la antrenament. Înainte de a fi schimbat la pauză, golgeterul gazdelor, Volocaru, a smuls aplauze ironice din tribună după ce a preferat o pasă la un adversar în locul unui şut.
Au mimat fotbalul
“Volocaru n-a participat nici măcar la o acţiune cursivă de joc şi toate mingile pe care le primea le dădea lor”, şi-a motivat Zahiu decizia. Meciul s-a încheiat o dată cu fluierul de final al primei reprize, partea secundă necontînd decît pentru rularea jucătorilor de rezervă.

Sancţiune din tribună

Mai multe grupuri care compun galeria echipei Minerul Motru, Gruppo Motru, Ultras şi Hooligans, s-au unit la acest meci pentru a încuraja formaţia favorită, de partea cealaltă fiind suporterii pandurilor intitulaţi “Durii”. Dacă cei din urmă au avut motive de satisfacţie şi şi-au încurajat favoriţii în permanenţă, galeria gazdelor a taxat jocul mai slab al minerilor. La cel de-al doilea gol primit de aceştia le-au arătat cartonaşul roşu fotbaliştilor-gazdă, iar la pauză şi-au strîns bannerele şi au părăsit stadionul, ca de altfel marea majoritate a spectatorilor.

22 martie 2004