Reply To: 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0) Reply To: 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)

#59731
multi
Member

Alte detalii ?
Intii ca meciul nu parea , de la inceput, sa aiba decit un singur invingator. Chiar daca parca cea mai mare ocazie a fost , prin minutul 20, o centrare din corner ce a trecut pe sub nasul tuturor celor din careul mic si , fara sa fie atinsa , mingea a ajuns in bratele lui Stanca (care , in bunul obicei de anul trecut al gafelor de portar , putea , cu putina neatentie , s-o scape in ate… Se vede treaba ca ori s-au dezmeticit portarii , ori anu’ trecut voiau sa-i faca in ciuda lui Andone)
Dar ca s-o luam chiar de la inceput : Stanca , Irimia , Galamaz , Ratiu , Secareanu , Lazar , Oae , Maxim , Negru , Bucur , Mazilu . ( dupa pauza , sre sfarsit , Cruceru , Stancu si Varga i-au schimbat pe Lazar , Maxim si…Negru , cred)
Dupa cum mai ziceam , inceput de meci fara probleme , Pandurii s-au cam aparat , nu excesiv dar nici n-au facut prea mari eforturi sa atace…
Primele doua goluri au venit din centrari de pe dreapta , superbe de altfel. La prima (min 25) Mazilu a sarit putin sub ea si portarul a trebuit sa plonjeze si sa boxeze numai ca mingea a ramas prin mijlocul careului de unde Maxim a reluat cu capul linga bara din dreapta portarului. Cu tot plonjonul unui jucator de cimp decis sa o scoata cu mina scorul s-a facut 1-0. La a doua (cam min 30) a marcat , tot cu capul , inaltul Bucur , luindu-i fata fundasului de marcaj.
Dupa pauza Sportul a parut ca nu mai forteaza si incearca sa mai scape pe contraatac. Golul trei vine insa , dupa un corner la care mingea ajunge la Lazar , in mijlocul careului , sutul lui e respins din plonjon , Bucur reia de aproape cu piciorul si un fundas scoate mingea cu capul dar evident de dincolo de linia portii (min 75)
In min 90 vine si un penalty batut de Gala (gol in stinga portarului , jos , dupa ce acesta plonjase in partea cealalta) corect acordat (desi au fost proteste) dupa ce , in momentul sutului Oae a fost agatat de piciorul cu care se pregatea sa traga , chiar sub nasul arbitrului.
Cam atat . Si ramin la parerea ca n-avem adversar daca sintem seriosi.