Reply To: 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0) Reply To: 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)

#59740
ultrasro
Member

Măcelăriti de “Bursuc” (26.10)

Gorjenii au fost o pradă usoară, pierzînd net disputa din Regie, desi elevii lui Dan Petrescu au evoluat în nota obisnuită

Veniti în capitală cu sperante că ar putea detrona Sportul din fotoliul de lider, gorjenii au evoluat deplorabil, arătînd ca o echipă care se luptă să nu retrogradeze. “Studentii” au jucat asa cum stiu ei să o facă, au marcat cînd trebuia, jocul lor fiind unul care îl stie de fapt toată lumea. Precis, exact, pragmatic si fără milă pentru adversar.
Emil Săndoi a pierdut si el fără drept de apel duelul tactic cu Dan Petrescu, el mizînd pe o tactică ultradefensivă, echipa sa apărîndu-se în multe momente cu zece oameni, chiar si atunci cînd Sportul conducea cu 2-0. Desi scorul pare unul exagerat pentru un derby, realitatea din teren justifică diferenta, oaspetii fiind cu adevărat figuranti la raidurile lui Maxim, Gigel Bucur sau Mazilu.
A existat un singur moment controversat, la golul al treilea reusit de Bucur, atunci gorjenii au protestat, sustinînd că mingea nu a depăsit linia portii, dar “centralul” Lucian Dan, aflat aproape de fază, nu le-a dat dreptate. După acest măcel administrat Pandurilor, elevii “Bursucului” dovedesc o dată în plus că nu au nici un rival serios în ceea ce priveste promovarea în primul esalon.

Rica, printre muncitori
La partidă au fost prezente mai multe personalităti ale fotbalului românesc. Astfel, la “oficiala” din Regie au putut fi văzuti printre altii Ion Crăciunescu, Giovanni si Victor Becali, Gică Popescu, Walter Zenga sau Gigi Netoiu. La pauză si-a făcut aparitia si Rică Răducanu, el refuzînd însă să stea la loje si preferînd să ia loc în tribună. “Mă duc să stau lîngă suporteri, lîngă muncitori. Acolo am stat toată viata” a conchis fostul goalkeeper al Rapidului. (Alexandru Brădescu)

“Freak Boys” i-au aplaudat pe învingători

👿
(sunt niste mincinosi, i-au fluierat pe jucatorii nostri, acuzandu-i ca ne ajuta Mitica Dragomir si Mircea Sandu ca sa promovam)!!!!
😈

Galeria celor din Tg. Jiu (foto) a fost prezentă în număr mare în tribunele stadionului “Sportul”. Cei aprope 200 de olteni au venit pregătiti special pentru această partidă, în arsenalul lor intrînd tobe, steaguri în culorile clubului, fumigene si confeti. “Freak Boys” au avut o comportare admirabilă pe tot parcursul întîlnirii, ei încurajîndu-si favoritii chiar si atunci cînd era clar pentru toată lumea că Pandurii nu mai au nici o sansă la un rezultat favorabil. “Ultrasii” gorjeni au dat dovadă
de fair-play, aplaudînd echipa gazdă atît la intrarea pe teren, cît si la finalul întîlnirii, cînd au scandat în repetate rînduri numele antrenorului Emil Săndoi”. (Alexandru Brădescu)

Vasile Siman a fost ironizat
de suporteri
La putin timp după încheierea timpului regulamentar de joc, finantatorul grupării din “Regie”, Vasile Siman, a fost
asteptat de un grup de suporteri bucuresteni la iesirea din stadion. Patronul Sportului Studentesc i-a ignorat însă, văzîndu-sI de drum. Cei aproximativ 20 de fani ai alb-negrilor l-au ironizat pe boss-ul din “Regie”: “Siman, dacă prima
de victorie este un telefon, ce o să le dai etapa viitoare? Încărcătoarele?”. Mai mult decît atît, fanii “studentilor” l-au sfătuit pe Siman să-si vîndă masina pentru a putea plăti primele de joc ale fotbalistilor antrenati de Dan Petrescu. (Alexandru Brădescu)

Sportul Stud. 4 – 0 Pandurii Tg. jiu

Au marcat: Maxim (25),
G. Bucur (30, 74), Galamaz (90 – penalty)

D. Stanca – Ratiu, Secăreanu, Galamaz – Maxim (87 Varga), Irimia, Negru, Oae, C. Lazăr (82 S. Stancu)- G. Bucur, Mazilu (77 Cruceru).
Antrenor: Dan Petrescu
Calificativul echipei: ´´´
Vedeta: G. Bucur
Hîrsu – Cr. Popescu, Trofin, Măută – Braia (58 Stanciu), Arcanu, Nica (71 Lacoviste), Cristea, I. Stefan (67 Lepădat) – Ad. Popescu, Vintilescu.
Antrenor: Emil Săndoi
Calificativul echipei: n
Vedeta: –

Arbitru: Lucian Dan ´´´ (Adjud). Asistenti: Cristian Stărică ´´ (Iasi) si
Pavel Gheba ´´´ (Tulcea). Spectatori: 700

Emil Săndoi: “Nu am gresit cu nimic”

Alexandru Brădescu
Pentru partida din Regie, Emil Săndoi a adoptat un sistem de joc ultradefensiv, care s-a dovedit a fi falimentar. Dacă acum două zile spunea că echipa sa este cel mai serios contracandidat al Sportului Studentesc, olteanul si-a revizuit optica în privinta sanselor de promovare si a recunoscut că bucurestenii au fost mai buni.

Echipa dumneavoastră a fost învinsă categoric. Ce s-a întîmplat?
Victoria Sportului a fost meritată, dar diferenta de scor nu reflectă în totalitate realitatea de pe teren. Cred că tabela a fost mult prea dură cu noi.
Credeti că ati gresit adoptînd un sistem prea defensiv?
Nu am gresit cu nimic. Eu am pregătit registrul tactic, dar au fost anumiti jucători, mai ales dintre cei cu experientă, care m-au dezamăgit. Oricum, este greu să schimbi în cîteva etape mentalitatea unei echipe. Am arătat exact ca o formatie mică de provincie care a venit în capitală si care nu a putut
să-si învingă conditia.
Credeti că mai aveti sanse de promovare, după jocul prestat astăzi?
Obiectivul echipei nu a fost niciodată promovarea. Noi ne-am propus pentru această editie de campionat clasarea pe locurile 2-4 si formarea unui lot cu care să atacăm promovarea în sezonul viitor.