Reply To: Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii Reply To: Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

ion
Member

Ne-am linistit…Atit si nimic mai mult!Cit timp javrele si diletanti vor conduce in tara si in acest caz particular(fotbalul) nu putem spera la nimic mai bun …Ce pretentie sa ai cind echipa nationala e facuta de Becali si masa aia stim noi cum ,Sandu e nauc si om de paie si casa in acelas timp iar antrenorul dupa ce ca ( , chipurile)face selectia la comanda mai e si incompetent si paranoic si incapabil sa faca un gest de onoare:demisia.
In echipa nationala (de fapt becaliana) nu au loc Adi Ilie ,Mitea,Contra,G.BUCUR ,Mitu (din Grecia) si altii care macar erau acum in forma unii iar altii aveau experienta.Am jucat cu “mutii” nostri drogati cu nesimtire si puternici ca niste rime…Vai de capul lor!
Vai de noi ca sintem reprezentati de asemenea galusti alterate…Generatia brilianta care vroia sa schimbe si sireturile albe de la pantofi lor de sport ca erau albe si ii deranja la alergat culoarea.Halal si ai sictir(cu scuze pt halal)!!!!
Ne-am linistit si-atit…