Reply To: Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii Reply To: Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

#61251
Giani
Member

Cred ca in dorinta de a scoate macar un egal, Piturca a riscat si a pierdut. Nu-i bai, nici macar nu putem spune ca aveas echipa, totusi a facut niste greseli: Moldovan (prea lent si neinspirat in fatza portii, a ramas mereu in offside si a ratat exasperant; asta l-a salvat pe asistentul Carrasco, fostul international spaniol, de un nemeritat “linsaj”), Pancu, care a dat un singur sut pe poarta si in rest a facut un mare nimic, mentinerea unui singur jucator pe banda stanga (Petre Marin), plus izolarea lui Adi Ilie, deseori nevoit sa se intoarca pentru a-si face o minge. Eori tactice care au contat enorm: Bucur langa Ilie ar fi reusit poate sa destabilizeze apararea olandeza, in conditiile in care craioveanul reusea deseori sa isi depaseasca adversarul direct si nu avea cui sa trimita o pasa decisiva.

Cred ca o formula cu Oprita in locul lui Moldovan si Bucur in locul lui Pancu ar fi avut rezultate mai bune, dar finalmente nu suntem noi cei mai in masura a-i da lectii selectionerului. M-a surprins evolutia lui Plesan, mult peste asteptari, sper sa nu isi revina pana in week-end :).