Reply To: Cine va fi viitorul nostru antrenor?

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Cine va fi viitorul nostru antrenor? Reply To: Cine va fi viitorul nostru antrenor?

#61418
Ultras
Member

Gabi Balint este practic noul antrenor al echipei. Poate ca Siman stie de fapt ce e ala netu’ si a vazut sondajul nostru 😈

Este alegerea cea mai buna si in acelasi timp alegerea logica avand in vedere faptul ca Gabi Balint a fost cel care a construit echipa, majoritatea jucatorilor fiind promovati de el. Tot el este cel care a impus sistemul de joc 4-4-2 de la echipa mare pana la grupele de copii. Este un antrenor care gandeste ofensiv ceea ce se potriveste ca o manusa lotului de care dispunem acum. Cu el chiar putem avea o sansa anul viitor in A. Adica sa ne batem pentru un loc in prima jumatate a clasamentului. Ca o concluzie putem spune ca Siman a facut prima fapta buna din acest an (poate vrea sa vina Mos Gerila la el 😈 ).

Daca nu va exista nici o oferta gen Abramovich nu va mai pleca nici un jucator. Alt lucru bun. Balint va promova inca 2-3 jucatori pana la finalul returului, cel mai probabil fundasi. Una peste alta avem un lot omogen. Singura problema ramane in continuare Vasile. Va scoate sau nu va scoate banii? Aceasta este intrebarea! Daca platile vor fi facute la timp cred ca toate conditiile pentru realizarea unei performante sunt intrunite.

Totul depinde de Vasile!