Reply To: Cine mai pleaca?

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Cine mai pleaca? Reply To: Cine mai pleaca?

#61516
Ultras
Member

George Galamaz (foto dreapta, in duel cu Barcauan) a semnat contractul cu Rapid încă de duminică şi are un angajament pe cinci ani, cu un salariu de 25.000 de dolari în primul sezon, iar suma va creşte progresiv pînă la 45.000 de dolari. La Sportul s-a plătit un avans de 50.000 de dolari, urmînd ca Ioan Becali să negocieze pe viitor cu Vasile Şiman.

În ceea ce priveşte configurarea lotului rapidist, nu s-au purtat încă discuţii detaliate, singurul aspect abordat cu noul antrenor fiind cazul lui Robert Niţă. Acestuia i s-a oferit şansa de a rămîne la Rapid cu condiţia să accepte statutul de rezervă. Petrescu nu a anunţat oficilal echipa tehnică ce îl va ajuta, dar se pare că îi va păstra pe Marian Rada şi Florin Tene, cărora li s-ar putea adăuga Cezar Zamfir.

Atmosfera în club era ieri după-amiază plină de incertitudine, cei din personalul administrativ întrebîndu-se dacă vor exista victime ale acestor schimbări. De asemenea, se discuta posibilitatea modificării biroului noului preşedinte, astfel încît accesul să se facă după un “filtru” asigurat de secretară.

“Giovanni a fost factorul decisiv”
“Este un pas important pentru Dan Petrescu şi nu mă puteam opune. S-a dus la o echipă de top şi îi urez numai bine”, a declarat ieri patronul Vasile Şiman. Oficialul a explicat şi motivul care a determinat această mutare: “Giovanni Becali a contat decisiv. Şi în cazul lui Galamaz a fost la fel, mai ales că Petrescu şi-l dorea la Rapid”. Şiman a adăugat: “Sînt mulţumit de suma obţinută pe jucător. Oricine poate să plece de la Sportul, însă trebuie să existe nişte oferte concrete”. Andrei Luchian
Gabi Balint în Regie?

După ce a rămas fără Dan Petrescu, Şiman a început căutările pentru un alt antrenor, iar una dintre posibilităţi ar putea fi fostul internaţional Gabi Balint, care a mai pregătit formaţia în sezonul 1998-1999. “Am avut amintiri plăcute la Sportul, însă nu am discutat nimic. Eu îmi doresc să pregătesc din nou o formaţie, dar mai întîi trebuie să vină o ofertă concretă”, a spus Balint.