Reply To: Hochey……

#61548
cameliu
Member

http://www.sportb.ro

“Jucăm, deci existăm!” Sportul Studențesc a fost la 109 secunde de o remiză cât o victorie cu Steaua Rangers

Articol scris de Florin Alboiu
Publicat: duminică 11 noiembrie 2012,

Patinoarul Mihai Flamaropol a găzduit sâmbătă întâlnirea dintre Sportul Studențesc și Steaua Rangers, contând pentru sezonul regulat al campionatului național de hochei pe gheață.

Prima parte a fost echilibrată, cele două echipe menținând un ritm alert, dar fără să forțeze, astfel că până la prima pauză scorul nu a fost modificat.

Steaua Rangers a revenit pe gheață decisă să tranșeze jocul în a doua perioadă și a reușit să deschidă scorul prin Dolynin (3:13) și apoi să îl majoreze prin Georgescu. În ultimul minut, Petrea a redus din diferență și a reaprins speranțele studenților.

Sportul Studențesc a început mai bine ultima parte și a restabilit egalitatea prin Dinu (5:12), ceea ce a stârnit reacția aproape furioasă a steliștilor, care au instituit un adevărat asediu până la finalul meciului.

Reduta studenților a rezistat eroic preț de 13 minute, dar a cedat până la urmă când mai erau de jucat doar 109 secunde, veteranul Timaru readucând Steaua în avantaj. Scorul final a fost stabilit de un alt veteran, Niculescu, pe fondul resemnării instalate în tabăra gazdelor.