Reply To: Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana!

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana! Reply To: Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana!

#61987
ultrasro
Member

ESO = Editie Speciala de Oltenia

1. Varga atrage bataia

Pe Suleap l-au lãsat nervii (cel care l-a omorat involuntar pe Cristi Neamtu)

Aflat în spatele mantinelei în sectorul bãncii sale de rezervã, la meciul Poli AEK – Sportul, Marius Suleap a comis un gest necugetat. Acesta l-a prins de tricou pe bucuresteanul Varga, aflat în duel cu un adversar în apropierea mantinelei. Pentru fapta sa, jucãtorul a fost eliminat de cãtre cei doi arbitri. (L. C.)

Suleap asta chiar ca e dement…. trebuia batut bine de spectatori…. 8) 😡

2. Grupul celor 4 cu masa bogata

Distractie dupã meci

Dupã terminarea partidelor, în fiecare searã, jucãtorii participanþi la Cupa ESO au program liber. O parte dintre fotbalistii de la Sportul Studenþesc au sãrbãtorit victoria cu Rarora (scor 5-2) !!! – bai oltenilor, a fost 7-4 cu Universitatea Craiova- într-un club select din Rm. Vâlcea. Mai exact, patru dintre “alb-negri” s-au cinstit cu bere si vin, care au curs din belsug la masa lor. Acestia au cântat si chiar au dansat în jurul mesei pânã spre dimineatã, profitând de faptul cã meciurile încep la ora 16 si pânã atunci au timp sã se “dreagã”. (D. C.)

Tipul asta a stat la masa cu ei si a lins toate stclele altfel nu se explica cum confunda meciul de miercuri cu meciul de vineri…. 😯