Reply To: Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana!

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana! Reply To: Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana!

#61998
ultrasro
Member

“Ştiinta” dã din nou de Sportul în finala mare

Dupã ce craiovenii au condus cu 2-0 prin dubla lui Miclea, “pandurii” au revenit, dar sclipirea lui Bratu a decis soarta unui meci marcat de tensiune şi suspans. În cealaltã semifinalã, Sportul Studenţesc a trecut de Rapid cu 7-4.

Stiinta” este în finalã

Lucian Cazan
Dan Cazan (Rm. Vâlcea)

Aşa cum era de aşteptat, nici una dintre combatantele celei de-a doua semifinale nu a fãcut spectacol asearã, în Sala Sporturilor “Traian”, fiind presate de miza întâlnirii. Fiecare echipã a jucat precaut, fãrã a da prea multe şanse adversarei. Craiovenii au pãstrat mai mult mingea, dar cele mai mari ocazii în debutul întâlnirii le-au avut gorjenii, portarul Urai, şi ieri în zi mare, intervenind salvator, aşa cum avea sã se mai întâmple pe parcursul celor 40 de minute de joc. Elevii antrenorului Auricã Beldeanu au marcat primii. Miclea a reuşit dubla şi jocul “curgea” în favoarea “juveţilor”. În ultimul minut al primei reprize, gorjenii au redus din handicap, prinzând curaj. Tot ei au marcat şi în mitanul secund, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj, în timp ce craiovenii au avut un moment de cãdere, de care însã “pandurii” nu au reuşit sã profite. Cu un Miclea poate prea individualist şi cu un Stancu rãcit cobzã, Universitatea n-a mai “zburdat” pe teren, aşa cum o fãcuse cu o zi înainte, în meciul cu Poli AEK. A venit însã momentul de sclipire al lui Bratu, care a luat o acţiune pe cont propriu, l-a “executat” pe Bãlãeţ şi a adus fericirea pentru gruparea din Bãnie, trimiţând “Ştiinţa” în finala mare.

Sportul “peste” Rapid

Sportul Studenţesc s-a calificat în finala Cupei ESO, dupã un meci disputat cu Rapid Bucureşti. Prima reprizã a fost echilibratã, cu un plus pentru rapidişti, care au condus cu 2-0 la un moment dat. Sportul a revenit treptat şi a reuşit sã egaleze. Apoi, în cea de-a doua parte a jocului, elevii antrenorului Cezar Zamfir s-au dezlãnţuit, marcând de trei ori în debutul mitanului secund, dupã care partida s-a echilibrat, divizionarii B încercând sã conserve avantajul consemnat pe tabela de marcaj. Fiecare dintre combatante a mai punctat de douã ori pânã la sfârşit, însã în finalã au ajuns, meritat, fotbaliştii din Regie. (L. C.)