Reply To: Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana!

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana! Reply To: Cupa ESO 2003 de fotbal in sala – Sportul campioana!

#62002
cameliu
Member

Sportul – cea mai bunã

Lucian Cazan
Dan Cazan
(Rm. Vâlcea)

Universitatea nu a reuşit sã facã faţã forcingului impus de Sportul în ultimul act al Cupei ESO. Craiovenii au început slab partida, astfel cã în minutul 4 scorul era deja 3-0 pentru bucureşteni. Rada a marcat primul gol pentru olteni şi tribunele s-au încins, luând foc la cel de-al doilea gol al “Ştiinţei”, înscris tot de Rada. Nu a fost decât un simplu foc de paie. Bucureştenii şi-au revenit instantaneu, înscriind încã o datã pânã la pauzã în poarta lui Urai. Portarul Universitãţii a avut din nou o evoluţie apreciabilã, dar a fost prea puţin susţinut de colegii de echipã, care nu s-au regãsit nici în partea a doua a jocului. “Juveţii” s-au apropiat destul de rar de poarta lui Rãzvan Stanca, în timp ce Sportul a stat în expectativã şi a marcat de douã ori, atunci când i-au surprins pe olteni descoperiţi. Sportul a închis tabela la 6-2 în favoarea ei şi a intrat meritat în posesia marelui trofeu.

Premiile Cupei ESO

Sportul Studenţesc, ocupanta locului I la Cupa ESO, a câştigat trofeul pus în joc şi un premiu de 10.000 de euro. Ocupanta locului II, Universitatea, a intrat în posesia unui cec în valoare de 5.000 de euro, în timp ce echipa de pe poziţia a treia, Pandurii Tg. Jiu, a primit 3.000 de euro. Cel mai bun jucãtor al turneului a fost desemnat Costin Lazãr (Sportul Studenţesc), cel mai bun portar a fost Robert Bãlãeţ (Pandurii Tg. Jiu), iar golgeterul turneului Romulus Miclea (Uniersitatea Craiova). Fiecare dintre aceştia a primit câte un cec în valoare de 1.000 de euro.