Reply To: Stiri din presa – intersezon 2003-2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Stiri din presa – intersezon 2003-2004 Reply To: Stiri din presa – intersezon 2003-2004

#62112
ultrasro
Member

Recital marca Gigel Bucur (15.02)

Introdus după pauză, micuţul atacant bucureştean a schimbat soarta partidei dintre Sportul şi ungurii de la Bajock (echipa secunda a lui MTK Budapesta)

INCISIV. Gigel Bucur (centru) a dovedit că nu degeaba se bat pentru el marile cluburi

Iulian Anghel
(Belek)

Amînat cu o zi din cauza timpului nefavorabil, amicalul dintre Sportul şi formaţia maghiară Bajock s-a disputat ieri-dimineaţă, pe unul dintre terenurile bazei Attaleia, situat la 50 de metri de malul mării. Chiar dacă vîntul nu a mai bătut atît de tare ca în ziua precedentă, meciul nu s-a jucat în cele mai bune condiţii, din cauza frigului pătrunzător.
Gabi Balint a început cu o echipă fără mulţi titulari, gîndind că meciul cu echipa de ligă secundă, în fapt formaţia a doua a lui MTK Budapesta, poate fi un test util şi pentru cei care au evoluat mai puţin în acest turneu. Surprinzător însă, maghiarii conduceau la pauză cu 1-0, iar antrenorul bucureştenilor a fost nevoit să apeleze la artileria grea pentru a redresa situaţia. Cu titularii pe gazon, Sportul a făcut spectacol, dominînd copios şi prilejuindu-i lui Gigel Bucur un recital caracteristic.
Micuţul atacant i-a întors pe unguri pe toate feţele, a marcat de două ori, a mai ratat o dată şi a dovedit că e probabil cel mai rapid vîrf din fotbalul românesc. Victoria studenţilor nu a putut fi însă savurată, deoarece tînărul Nicola trăieşte momente extrem de dificile, după aflarea veştii trecerii în nefiinţă a mamei sale. Conducerea studenţilor se zbătea ieri să facă rost de un bilet de avion pentru ca fotbalistul să poată ajunge azi în Bucureşti.
iulian.anghel@prosport.ro

Tibi Bălan şi-a tras tunsoare afro

Mijlocaşul Sportului, Tiberiu Bălan , are un nou look începînd cu această iarnă. El şi-a împletit părul în multe şuviţe, abordînd stilul afro, în ciuda faptului că are părul blond, iar această tunsoare se potriveşte mai degrabă bruneţilor. Bălan a fost chestionat de jucătorii dinamovişti în privinţa noii sale în-făţişări, mai mulţi dintre ei interesîndu-se de impactul pe care l-a avut aceasta în rîndul sexului frumos.

SPORTUL STUDENŢESC 2
BAJOCK 1

Au marcat: Bucur (2) / Gabor
SPORTUL: Stăncioiu – Ioviţă, Toma, Lazăr, Rusu – Oae, Stancu, Nicola, Varga – Mazilu, Curelea. Au mai jucat: Raţiu, Irimia, Bucur, Ciubotariu, T. Bălan, Secăreanu, Maxim
Antrenor: Gabi Balint