Reply To: Glume…

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Glume… Reply To: Glume…

#62357
adi
Member

Efectele crizei in Sport:

In fotbalul romanesc, criza financiara se anunta atit de dura, incit LPF a hotarit ca invingatoarele sa fie stabilite prin dat cu banul: cine va da mai bine cu banul va cistiga. Deaconu nu va mai preda observatorului de meci brichetele, ci le va folosi.

George Copos va anunta noile prime la victorie ale rapidistilor. Pentru meciul cu ultima clasata, Gloria Buzau , acestea vor fi zero, urmind ca la celelalte partide, in functie de valoarea adversarilor, ele sa fie dublate sau chiar triplate.

In celelalte sporturi, materialele de concurs se vor scumpi mult, fapt ce va reclama economii severe. De pilda, la haltere se vor pune jumatate dintre greutati, iar bara va fi ridicata cu o singura mina.

Doi atleti vor sari concomitent cu aceeasi prajina. La sarituri in apa, bazinul va fi umplut dupa posibilitati, in timp ce sportivii vor primi parasute.

Urmeaza si drastice reduceri de personal. In Formula 1, pilotii vor schimba rotile si vor alimenta singuri.

Copiii de mingi vor disparea din tenis, iar partidele se vor intrerupe pina cind arbitrii si publicul vor reusi sa gaseasca mingea.

Pentru a limita cheltuielile de logistica si transport, Turul Frantei va strabate anul acesta numai Principatul Monaco .

Din cauza devalorizarii, denumirea de Euro 2012 se va schimba in Yen 2012 si boxerii isi vor scrie pe spatele gol numele bancilor la care au credite.

La posturile de sport nu veti mai auzi “il avem la telefon pe …”, ci “vorbim pe mess cu …”, si numai chat-ul se va afla pe ecran. Pentru a creste audienta in timpul curselor de F1, conducerea TVR a anuntat ca Michi Alexandrescu va asigura traducerea pentru persoanele cu deficiente de auz, in coltul din dreapta jos al ecranului.

Sursa: http://www.revista-piata.ro/portia-de-ras.html