Home › Forums › Miscelaneous › Diverse / Miscelaneous › Glume… › Reply To: Glume…
Un tip vine la doctor sa-l vindece de balbaiala.
– Da’ cu ce te ocupi d-ta?
– Ee!! Eu cresc ga-ga-ini!
– Pentru asta nu-i nevoie sa vorbesti cursiv, merge si-asa.
– Pai pai, eu chem di-dimineata ga-gainile sa le dau boabe: pi, pi pi! Si vin cinci mii de ga-gaini. . Seara iar: pi, pi, pi mananca. Apoi, le zic sa plece la cul-culcare. Se duc toate, afara de una. Ii zic: Du-du-te de te culca! Nu vrea. Iar: Du-te la culcare, iar nu vrea. Ma enervez si-i zic: Du-du-te-n pi-pi-pi… Si vin cinci mii de gaini..
La ora de matematica învatatoarea îi întreaba pe copii:
– Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o împuscam. Cîte ramîn atunci pe craca?
– Nici una, pentru ca celalalte îsi iau zborul.
– Matematic nu este corect, Gigele, dar îti apreciez totusi logica.
– Doamna învatatoare! As dori sa întreb si eu ceva: trei femei manînca înghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita?
Învatatoarea se gîndeste.
– Cea care o suge.
– Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica!
Sotul si sotia in pat, noaptea. Sotul incepe sa-si mangaie cu inteles sotia, care insa ii zice:
“In noaptea asta nu, iubitule, ca maine am programare la ginecolog si vreau sa fiu proaspata”.
Sotul refuzat se retrage suparat, dar peste 5 minute ii vine o idee :
“Iubito, dar ai cumva si programare la dentist?”
Marie, proaspat casatorita, se plange lu` masa ca Ioane in loc sa o f*** seara, citeste. Mama ei nu crede si vrea sa-l incerce. Se culca soacra in locul Mariei si vine Ioane si se baga in pat, aprinde veioza si incepe sa citeasca. Dupa un minut baga mana la pi*** soacrei. Soacra sare ca arsa si merge la Marie.
– Tu, Marie esti proasta, Ioane n-are nimic, dupa un minut mi-o si bagat mana la pi***.
– Ho, mama, ca isi umezea degetu` sa intoarca pagina
)