Reply To: Glume…

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Glume… Reply To: Glume…

#62480
dragos
Member

Doi ardeleni stau la masa si beau bere. Din senin vine un oltean si ii trage unuia o palma.
-Asta a fost in serios sau in gluma?, intreaba ardeleanul palmuit.
-In serios, zice olteanul.
-Pai ase, ca mie nu imi plac glume din astea!

· Ion şi Maria şi-au cumpărat maşină. În prima zi, se urcă la volan Maria şi intră în primul stâlp. – Eşti o proastă! ţipă Ion. Faci numai tâmpenii! – Lasă, că şi tu ai spart ieri borcanul cu zacuscă.

Un om avea doi cai : unul ALB si unul NEGRU. Pentru a-i deosebi, la unul i-a taiat coada

Înainte să plec în vacanţă, prietenii m-au avertizat: – Ai grijă acolo în Thailanda când agăţi vreo femeie… nu toate sunt ceea ce par a fi. Aşa că am întâlnit această femeie frumoasă… arăta ca o femeie, dansa ca o femeie, săruta ca o femeie dar când m-a dus la ea acasă şi a făcut o parcare laterală perfectă am ştiut că ceva nu e în regulă…

O blondă își sună o prietenă: – Dragă, azi noapte am dormit la un hotel și acum sunt disperată pentru că nu pot ieși din cameră! – Cum așa? – Păi camera are numai trei uși și una duce în baie, una duce în dulap și una care are pe mâner un semn pe care scrie “Nu deranjați”!

Sotul si sotia acasa. Suna telefonul. Sotul ridica receptorul, asculta jumatate de minut, fara sa scoata un cuvant apoi il pune la loc. Sotia: -Cine a fost? -Probabil cineva de la Meteorologie a gresit numarul. A intrebat: “Draga mea, orizontul este curat?”

Nu o mai las pe nevasta-mea la volan … Conduce atat de prost, incat astazi GPS-ul a inceput sa spuna ”Tatal nostru”.

Ion statea pe prispa casei si fuma. Trece Gheorghe pe strada si il striga: – Ioaneeee! … Hai sa bem un rachiu la crisma. Ion raspunde: – Bai, nu vin. – Hai, mai Ioane! Sau ti-e frica de nevasta? … – Auzi ma, Ghio! … Nici la lup nu-i e frica de caine … dar nu-i place cum latra.

De ce te plimbi prin benzinărie?. – Vreau să mă las de fumat.

– Sotia mea gateste excelent, niciodata n-o doare capul, priveste fotbal cu mine, mergem la pescuit… – La voi, la gay, nimic nu e ca la oamenii normali!